WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
wlad

Agora z wyższymi wpływami i 6,1 mln zł straty. Mocno w górę kina, w dół „Gazeta Wyborcza” i magazyny

wlad Pią Maj 12, 2017 8:50 am

jak zaczną wydawać gazety w formie rolek papieru toaletowego to wyjdą z kryzysu.
Awatar użytkownika
pavv

Re: Agora z wyższymi wpływami i 6,1 mln zł straty. Mocno w górę kina, w dół „Gazeta Wyborcza” i magazyny

pavv Pią Maj 12, 2017 8:58 am

Podsumowałem spadek sprzedaży GW z ostatnich 3 lat i wyszło mi, że wydają codziennie minus 17000 egzemplarzy. Czyli nic nie robią, a GW sama powstaje.
Awatar użytkownika
kadrowa czeka

Re: Agora z wyższymi wpływami i 6,1 mln zł straty. Mocno w górę kina, w dół „Gazeta Wyborcza” i magazyny

kadrowa czeka Pią Maj 12, 2017 9:30 am

zapraszam po uczciwie zarobione premie
Awatar użytkownika
powiem

powiem Pią Maj 12, 2017 9:40 am

Tą gazetę ktos w ogóle czyta ?
Awatar użytkownika
Pan Adam

Pan Adam Pią Maj 12, 2017 9:41 am

Strata 6,1 mln? Czy to przypadkiem nie jest ta kwota, o którą zarząd podwyższył sobie premie?
Awatar użytkownika
prawnik

prawnik Pią Maj 12, 2017 10:51 am

"pavv" napisał(a): Podsumowałem spadek sprzedaży GW z ostatnich 3 lat i wyszło mi, że wydają codziennie minus 17000 egzemplarzy. Czyli nic nie robią, a GW sama powstaje.

Czyli mają spadek wyższy, niż czytelnictwo niektórych dzielnych narodowo-suwerennych tytułów (nie chce wypominać, kto ma 19tys. nakładu...).
Awatar użytkownika
handlowiec

handlowiec Pią Maj 12, 2017 11:41 am

Wyniki czasopism imponują jak zwykle!!!!! hahahahahahahahaha
Awatar użytkownika
Ekspert

Ekspert Pią Maj 12, 2017 12:13 pm

"powiem" napisał(a): Tą gazetę ktos w ogóle czyta ?
tak, ja!
Awatar użytkownika
on

on Pią Maj 12, 2017 1:48 pm

ja ja jakto gdy gdy gdyby nie premie bylibysmy na plus a a a a tak polaczkom nie zapłacimy podatku do do dochodowego buahahah
Awatar użytkownika
Polones Copue

Polones Copue Pią Maj 12, 2017 1:53 pm

Sprzedaż barowa w kinach, to jest przyszłość Agory.
Awatar użytkownika
Janek

Janek Pią Maj 12, 2017 4:34 pm

Jest w końcu Sukces
W końcu się doczekałem
Brawo GW
Awatar użytkownika
bla

bla Pią Maj 12, 2017 6:01 pm

Ale przecież s t r a t a netto Agory urosła do 8 mln!
Awatar użytkownika
Adrian

Adrian Pią Maj 12, 2017 6:25 pm

Helios przyciąga jedynie akcją "Kultura dostępna" w czwartek z filmem za 10 zł. Teraz już nawet popsuli Tanie wtorki, gdzie zaczynali ceną 12 zł, a teraz jest to już 18 zł, tak więc wolę iść do Cinema City w środę za 16 zł.
Awatar użytkownika
Andrzej

Andrzej Śro Sie 23, 2017 8:15 am

Niech ginie badziewie.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości