WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
To ino ja

Akcje Netfliksa przez trzy miesiące w dół o 30 proc. „To dopiero początek problemów”

To ino ja Sob Wrz 28, 2019 8:36 am

I co pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz!
Awatar użytkownika
hop

Re: Akcje Netfliksa przez trzy miesiące w dół o 30 proc. „To dopiero początek problemów”

hop Sob Wrz 28, 2019 9:37 am

A byli tacy piękni, amerykanscy
Awatar użytkownika
Mam pytanie

Re: Akcje Netfliksa przez trzy miesiące w dół o 30 proc. „To dopiero początek problemów”

Mam pytanie Sob Wrz 28, 2019 11:37 am

Jaka pogodę przewiduje Marek Sowa, ekspert?
Awatar użytkownika
Mar

Mar Sob Wrz 28, 2019 4:32 pm

Marku Sowo. 26% wzrostu to kryzys. ? To gratuluje przenikliwosci...
Awatar użytkownika
a

a Sob Wrz 28, 2019 5:58 pm

"Mar" napisał(a): Marku Sowo. 26% wzrostu to kryzys. ? To gratuluje przenikliwosci...

owszem, bo na swoim macierzystym rynku stracili ponad 100 tys. użytkowników netto. Nie wiadomo jaka jest właściwa wysokość utraty użytkowników, bo wynik podano po uwzględnieniu juz nowych. Biblioteka będzie się sukcesywnie zmniejszać, a ich własne produkcje to jedna wielka lipa. Nowości disneya na disney+ to też lipa tak na marginesie.
Awatar użytkownika
Polones

Polones Sob Wrz 28, 2019 11:00 pm

Szanowne media - nie idźcie tą drogą. Sformułowania takie, jak "akcje szybują w dół", albo powtarzane "rozczarowujące wyniki finansowe" są godne onetu, wp lub interii. Szanujcie się proszę Was, jako tzw. portal branżowy.
Awatar użytkownika
lol

lol Nie Wrz 29, 2019 12:16 pm

😂 utrata "Friends" ?? przeciez to jest tak stary serial że na pewno nie mialo to wpływu. Co wy chrzanicie.
Awatar użytkownika
lol

lol Nie Wrz 29, 2019 12:19 pm

tak w ogole to na Netflixie są dalej Friens 10 sezonow wiec nie wiem dlaczego piszecie cos o utracie tego (starego) serialu. Przed chwilą sprawdzilem
Awatar użytkownika
Mar

Mar Nie Wrz 29, 2019 3:45 pm

"a" napisał(a):
"Mar" napisał(a): Marku Sowo. 26% wzrostu to kryzys. ? To gratuluje przenikliwosci...

owszem, bo na swoim macierzystym rynku stracili ponad 100 tys. użytkowników netto. Nie wiadomo jaka jest właściwa wysokość utraty użytkowników, bo wynik podano po uwzględnieniu juz nowych. Biblioteka będzie się sukcesywnie zmniejszać, a ich własne produkcje to jedna wielka lipa. Nowości disneya na disney+ to też lipa tak na marginesie.
Przyjacielu - fantastyczne konglomeraty reklamowe jak Omnicom i PG umieraja ze szczescia jak maja 1% wzrostu organicznego. Netflix ma 26%. Myśl.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości