WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Lidka

Angielska prasa o wywiadzie Harry'ego i Meghan: najgorszy scenariusz dla rodziny królewskiej

Lidka Pon Mar 08, 2021 3:57 pm

Ile ta pańcia pomieszkała na dworze? Kilka miesięcy? I już zdążyła odpierdzielic taki cyrk? Jej rodzina przewidziała ten scenariusz. Ze za chwilę dobierze się do tyłków royalsow. Mieli rację.
Awatar użytkownika
T

Re: Angielska prasa o wywiadzie Harry'ego i Meghan: najgorszy scenariusz dla rodziny królewskiej

T Pon Mar 08, 2021 4:38 pm

"Lidka" napisał(a): Ile ta pańcia pomieszkała na dworze? Kilka miesięcy? I już zdążyła odpierdzielic taki cyrk? Jej rodzina przewidziała ten scenariusz. Ze za chwilę dobierze się do tyłków royalsow. Mieli rację.

yyy, co?
Awatar użytkownika
Fejmuz

Re: Angielska prasa o wywiadzie Harry'ego i Meghan: najgorszy scenariusz dla rodziny królewskiej

Fejmuz Pon Mar 08, 2021 4:46 pm

Wrzuciła tematy z którymi nie da się polemizować: dyskusja o przyszłym kolorze skóry dziecka (= nie ciekawość ale rasizm) oraz własne tendencje samobójcze (=domyslnie spowodowane przez opresyjny dwór).
Awatar użytkownika
tommyF

tommyF Pon Mar 08, 2021 5:14 pm

Tak dobrze wyreżyserowanego spektaklu dawno nie widziałem. Bransoletka Diany, łzy, postkolonializm, przecież sama Oprah!

Ich dzieci nigdy nie zasiadłyby na tronie, bo w kolejce są Karol, William i jego dzieci - więc dorabianie do tego teorii o skórze jest żenujące, bo o ile ktoś z powyższych nie zamierza abdykować (na co się nie zapowiada) to za boga chińskiego żadne z nich nie dostałoby korony. Rodzina królewska nie komentowała "postkolonialnych" nagłówków? A od kiedy rodzina królewska pokazuje, że przejmuje się tym, co pisze prasa? Bo nie robili tego niemalże nigdy, a nawet jeśli to komentowanie takich rzeczy jest dawaniem przyzwolenia i wdawaniem się w dyskusję na temat, którego się nie chce poruszać.

Poza tym Meghan może to podkreślać w jakikolwiek sposób uzna stosowny (a właściwie niestosowny), ale nigdy nie będzie Dianą.

Miłego dnia :)
Awatar użytkownika
trele

trele Pon Mar 08, 2021 6:03 pm

Pojechać do USA po "spokój" to dla celebryty chyba najbardziej absurdalny pomysł :-) Już ja wciągnęli w "rasizm" (chociaż jest biała), zaraz będzie przemoc domowa i jakis coming out.
Awatar użytkownika
AD

AD Pon Mar 08, 2021 10:10 pm

Lepszej ustawki nie widziałem...
Awatar użytkownika
oda

oda Pon Mar 08, 2021 10:18 pm

najlepszy scenariusz dla rodziny królewskiej.szacunek. poziom wywiadu pani oprah i właściwe w odpowiedzi filmy zdjęcia pokazują to czego jej i im brak . z tym się trzeba urodzić.
Awatar użytkownika
Media

Media Wto Mar 09, 2021 12:04 am

Kogo to kurna obchodzi? Przecież to niziny społeczne brytolskie żyją takimi ploteczkami o tych pasożytach. Tylko dlaczego u nas ludzie to tak przeżywają, że nie ma dnia o tym co kto powiedział jak się ubrał i co robił? Przykre jaka bieda intelektualna jest, ze tyle ważny tematów, a ludzi interesują takie kretynizmy.
Awatar użytkownika
krzysztof

krzysztof Wto Mar 09, 2021 12:08 am

Niech opowie o swoich kłopotach chorym i głodnym dzieciom w Afryce lub tym, którzy uciekają przed wojną.
Awatar użytkownika
oda

oda Wto Mar 09, 2021 12:17 am

poziom wywiadu pani oprah taki jak zawsze.ploty.ploty.ploty. przykro ogladać jeszcze trudniej słuchać.mam władzę.mogę nie oglądać i mogę nie słuchać.szacunek dla rodziny królewskiej. pani oprah ze swoimi gośćmi w wywiadzie jak uboga krewna z zaścianka.
damą trzeba się urodzić pewnych manier nie da się wyuczyć.
Awatar użytkownika
91849

91849 Wto Mar 09, 2021 11:30 am

Nie sądzę żeby kłamali, ale moim zdaniem takich rzeczy nie powinno się wywlekać publicznie, relacje między członkami rodziny królewskiej nie są sprawą wagi państwowej. Wzbudza to we mnie niesmak, takie rzeczy powinno się załatwiać w rodzinie między zainteresowanymi osobami. Współczuję im tych przykrych doświadczeń i myślę, że to najlepiej dla nich że teraz żyją tak jak chcą, ale ten wywiad to dla mnie niepotrzebny policzek w stronę rodziny królewskiej.
Awatar użytkownika
Tradycjonalista

Tradycjonalista Wto Mar 09, 2021 1:29 pm

Meghan miała myśli samobójcze - to może powinna iść do psychiatry, a nie do telewizji?

Meghan do głupia arogancka roszczeniowa smarkula. Rodzina królewska to instytucja. Jak się do niej wstępuje, to trzeba jej podporządkować życie. Zresztą, cóż to za wyrzeczenia - chodzić na koncerty i dobrze wyglądać. Ale dla tej zdemoralizowanej indywidualistki to było za dużo. Teraz będzie opluwać instytucję, która ma tysiąc lat i grać na współczuciu takich samych smarkaczy jak ona sama. I jeszcze ten jej mało rozgarnięty mężulek. I Oprah (opryh?), która szuka sensacji. W ten sposób współcześni barbarzyńcy niszczą tysiącletnią tradycję Europy. Tfu.
Awatar użytkownika
Bozenna

Bozenna Wto Mar 09, 2021 3:53 pm

Jestem za Meghan i Harrym życzę im wszystkiego najlepszego
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości