WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskuje o kulturze i rozrywce

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Andrzej

Anja Rubik, Brodka i Maciej Stuhr uczą edukacji seksualnej

Andrzej Czw Paź 26, 2017 9:47 am

Brawo!
Awatar użytkownika
Adam-Dead

Re: Anja Rubik, Brodka i Maciej Stuhr uczą edukacji seksualnej

Adam-Dead Czw Paź 26, 2017 11:29 am

Biorąc po uwagę wygląd Anii Rubik, mowa raczej o zniechęcaniu do seksu Polaków - jeśli tak, rzeczywiście antykoncepcja level master.
Awatar użytkownika
kug

kug Czw Paź 26, 2017 12:01 pm

Stare panny pardon singielki, rozwodnicy i normalni inaczej. Brawo.
Awatar użytkownika
nf

nf Czw Paź 26, 2017 12:29 pm

Będą opowiadać jak zdobywały role w filmach i robiły karierę? Proponuję tytuł "Opowieści z castingu na tapczanie".
Awatar użytkownika
Mo

Mo Czw Paź 26, 2017 12:41 pm

nic się nie dowiedziałam z tego filmiku :(
Awatar użytkownika
elza

elza Czw Paź 26, 2017 2:22 pm

Będą hodować pokolenie, którego nie będzie się dało molestować bo będzie tak zdeprawowane?
Awatar użytkownika
moje

moje Czw Paź 26, 2017 2:54 pm

"kug" napisał(a): Stare panny pardon singielki, rozwodnicy i normalni inaczej. Brawo.

Tak dobrze poinformowana osoba jak Ty na pewno jest na bieżąco z najnowszymi plotkami. Czyli - oceniając Ciebie tak, jak Ty innych: jesteś zwykłą zawistną plotkarą, która patrząc po godzinie publikacji postu (12:01) jest zaangażowana w pracę inaczej. Brawo.
Awatar użytkownika
ch

ch Czw Paź 26, 2017 2:55 pm

"nf" napisał(a): Będą opowiadać jak zdobywały role w filmach i robiły karierę? Proponuję tytuł "Opowieści z castingu na tapczanie".

Zazdrość. Straszna rzecz.
Awatar użytkownika
nick

nick Czw Paź 26, 2017 2:57 pm

"Adam-Dead" napisał(a): Biorąc po uwagę wygląd Anii Rubik, mowa raczej o zniechęcaniu do seksu Polaków - jeśli tak, rzeczywiście antykoncepcja level master.

Rubik to Ty możesz co najwyżej pocałować w nos. Pod warunkiem, że dosięgniesz.
Awatar użytkownika
Plebs

Plebs Czw Paź 26, 2017 2:57 pm

Wow, Anja poczuła misję! Jej się naprawdę wydaje, że jest autorytetem, a Polacy to dzikie plemię i nie wiedzą co i jak...
Awatar użytkownika
Zniesmaczony

Zniesmaczony Czw Paź 26, 2017 3:12 pm

Widziałem jednego z tych gości na Festiwalu w Gdyni, obserwowałem jego zachowanie. Wziecie go do takiej kampanii to obciach dla twórców kampanii.
Awatar użytkownika
jovanni

jovanni Czw Paź 26, 2017 4:54 pm

a ja mysle ze oni maja i tak gdzies opinie kogokolwiek. Ciagna kase z fundacji UE, odgrywaja role ciezko pracujacych i bawia sie wieczorami na rautach. Pozniej nie roumia dlaczego pacholeta nie doceniaja ich wysilku.
Awatar użytkownika
jovanni

jovanni Czw Paź 26, 2017 5:00 pm

"nick" napisał(a):
"Adam-Dead" napisał(a): Biorąc po uwagę wygląd Anii Rubik, mowa raczej o zniechęcaniu do seksu Polaków - jeśli tak, rzeczywiście antykoncepcja level master.

Rubik to Ty możesz co najwyżej pocałować w nos. Pod warunkiem, że dosięgniesz.[/ale to jeszcze zaden sex, w tej kampani chodzi o cos "glebszego". Pani Anja staje sie popularna ma juz 3 odpowiedzi na TT i tutaj z 15, trafila w serca zapszanych Polakow]
Awatar użytkownika
Pytia

Pytia Czw Paź 26, 2017 5:40 pm

Czego się dowiemy od sexcelebrytów? Że można z kim się chce, kiedy się chce, jak się chce, gdzie się chce itd. oczywiście jeśli pertner/partnerzy na to się zgadzają. I żeby się wyzwolić z tradycyjnych przyzwyczajeń, które ograniczają rzekomą wolność, bo to obciach i zacofanie. Nie usłyszymy nic nowego z ust wyzwolonych modernistów. Chyba rzeczywiście znów chodzi o kasę...
Awatar użytkownika
Marcus Wratislavianus

Marcus Wratislavianus Czw Paź 26, 2017 5:46 pm

Matko, cóż za wspaniała kampania, aż się wzruszyłem. Dzięki, jesteście wspaniali, kocham Was. Takiego właśnie wsparcia w tych piekielnie ciężkich czasach potrzebujemy. To nam pomoże w rozwiązaniu wszystkich problemów.
Wróć do Kultura-rozrywka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości