WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Goral

Anna Lewandowska będzie promować zdrowy styl życia w reklamach wody Kinga Pienińska

Goral Pon Sty 15, 2018 10:57 pm

Gdzie ona się jeszcze nie wepchnie.... jest pani żałosna pani Lewandowska....
Awatar użytkownika
jolka

Re: Anna Lewandowska będzie promować zdrowy styl życia w reklamach wody Kinga Pienińska

jolka Wto Sty 16, 2018 12:50 am

Zastanawiam się nad decyzjami firm, które chcą się reklamować dzięki tej pani. Dla kogo ta pani jest autorytetem (magnesem?) . Chyba już nawet nie dla Polski B, dla C, D i E??
Awatar użytkownika
aga

Re: Anna Lewandowska będzie promować zdrowy styl życia w reklamach wody Kinga Pienińska

aga Wto Sty 16, 2018 2:25 pm

Chodakowska + Nałęczowianka, Lewandowska + Kinga, takie to proste w tej kategorii :)
Awatar użytkownika
jak

jak Wto Sty 16, 2018 6:59 pm

Do porzygania. Ja sam wiem jak się odżywiać i jaką wodę pić bez Lewandowskiej. Może jak ktoś nie ma mózgu to nie wie.
Awatar użytkownika
Joanna

Joanna Pią Lut 02, 2018 11:24 am

"jolka" napisał(a): Zastanawiam się nad decyzjami firm, które chcą się reklamować dzięki tej pani. Dla kogo ta pani jest autorytetem (magnesem?) . Chyba już nawet nie dla Polski B, dla C, D i E??

Właśnie. Zawsze ceniłam sobie skład Kingi Pienińskiej. To była "moja" woda. Niestety pożegnam się z tą marką, gdyż pani Lewandowska jest wątpliwym dla mnie autorytetem, nie zamierzam również dokładać swojego "grosza" do grantów za reklamę.
Awatar użytkownika
No nie

No nie Pią Lut 02, 2018 11:26 am

No to sobie Oshee strzeliła w kolano!
Awatar użytkownika
Nikola

Nikola Nie Lut 03, 2019 11:13 pm

Lubię i kupuję tą wodę. Ale już właśnie mi się odechciało po tej reklamie. Nie będę kupować bo jeszcze ktoś pomyśli że kupuję dlatego, że woda ma nową ambasadorkę.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości