WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telekomunikacji

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Barbie

Apple nie cierpi z powodu epidemii: rekordowe wpływy z usług i wearables, 29 mld dolarów z iPhone’ów

Barbie Pią Maj 01, 2020 12:27 pm

Już nie mogę się doczekać aby zakupić iphone 12 .Suva zmieniłam, więc czas na telefon , też ma być biały .
Awatar użytkownika
Ken

Re: Apple nie cierpi z powodu epidemii: rekordowe wpływy z usług i wearables, 29 mld dolarów z iPhone’ów

Ken Pią Maj 01, 2020 9:33 pm

A co ma telefon do wirusa? Potrzebuje zmienić to idę i kupuje. Nie dziwię się, że nie ucierpieli z powodu epidemii. Tym bardziej, że ta firma ma swoje grono klientów, którzy raczej są wierni marce.
Awatar użytkownika
Jol

Re: Apple nie cierpi z powodu epidemii: rekordowe wpływy z usług i wearables, 29 mld dolarów z iPhone’ów

Jol Sob Maj 02, 2020 2:17 am

"Ken" napisał(a): A co ma telefon do wirusa? Potrzebuje zmienić to idę i kupuje. Nie dziwię się, że nie ucierpieli z powodu epidemii. Tym bardziej, że ta firma ma swoje grono klientów, którzy raczej są wierni marce.

Fakt że wszystkie firmowe sklepy Apple są zamknięte ma dość oczywiste znaczenie dla poziomu sprzedaży, zwłaszcza że są to sklepy z rekordową sprzedażą w światowym handlu detalicznym, w przeliczeniu na metr kwadratowy i na pracownika. Natomiast prawdą jest, że klient Apple jest bardziej lojalny niż klient innych firm technologicznych, poziom satysfakcji z produktów i usług Apple jest bardzo wysoki.
Awatar użytkownika
Kotara

Kotara Sob Maj 02, 2020 1:57 pm

A ja nie cierpię Apple :-)
Wróć do Telekomunikacja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości