WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Velero

Beata Pawlikowska: dostawałam groźby, podejmę kroki prawne w celu oczyszczenia dobrego imienia

Velero Pon Sty 23, 2023 9:52 am

Beata Pawlikowska nie jest głupia, tylko jest niebezpieczna. Jej poglądy szkodzą i będą szkodzić osobom chorym na depresję.
Zaczęła od odwracania kota ogonem, a teraz jak widzę postanowiła przekuć do w biznes zakładając fundację dla szurów. Co dalej? Sojusz z Ziembą czy Tamarą Gonzalez i waleniem w bęben?
Awatar użytkownika
Ewa

Re: Beata Pawlikowska: dostawałam groźby, podejmę kroki prawne w celu oczyszczenia dobrego imienia

Ewa Pon Sty 23, 2023 10:55 am

Nie można nikomu grozić - to jasna sprawa, ale to, co robi ta kobieta jest nie tylko szkodliwe, ale i bardzo niebezpieczne. Mam nadzieje, że przegra w sądzie i będzie miała zakaz wypowiadania się na tematy medyczne
Awatar użytkownika
omd

Re: Beata Pawlikowska: dostawałam groźby, podejmę kroki prawne w celu oczyszczenia dobrego imienia

omd Pon Sty 23, 2023 11:23 am

Wróble ćwierkają, że w zarządzie fundacji Wiedza i Nadzieja ma zasiadać Jerzy Zięba oraz Edyta Górniak, która tematami szeroko pojętego zdrowia psychicznego i dobrego samopoczucia zajmuje się profesjonalnie od czterech tysięcy lat.
Awatar użytkownika
seba

seba Pon Sty 23, 2023 11:24 am

Wystarczy jednoznacznie wycofać się z wypowiedzianych słów, przeprosić rodziny osób, które straciły kogoś kto odmówił brania leków i przestać kontynuować nagrywanie takich filmików. Takich- czyli wypowiadanie się jako ktoś, ktogo wiele osób słucha, w tematach bardzo delikatnych, w których się nie jest specjalistą.
Awatar użytkownika
Adam

Adam Pon Sty 23, 2023 11:50 am

Co oswiadczenie to wtopa.
„Fundacja bedzie skupiać mądrych lekarzy” - przekaz: lekarze są raczej głupi, a na prwno nie tak madrzy jak Beata.
„Bałam soę wyjść z domu”. Naprawdę? To nie była tego typu krytyka, nie przesadzaj

No i ten adwokat: „nikt nie ma wyłączności na przekazywanie wiedzy”. Owszem, jeśli ją ma, ale Beata szerzy guślarstwo.
Awatar użytkownika
Aaa

Aaa Pon Sty 23, 2023 1:04 pm

Może już Beatko lepiej nic nie mów
Awatar użytkownika
hator

hator Pon Sty 23, 2023 2:09 pm

Ona zjadła wszystkie rozumy świata. Sprawdźcie na Wikipedii. Napisała ponad 100 książek Na wszelkie możliwe tematy. Ekspertka od wszystkiego.
Awatar użytkownika
Igor

Igor Pon Sty 23, 2023 2:09 pm

Problemy ze snem, strach? A gdzie ta superpozytywnosc, ze wszystko co sie dzieje jest dla mnie dobre? Ze kazdy dzien to najlepszy dzien mojego zycia? Ze co mnie nie zabije, to mnie wzmocni? Tyle "madrosci" zamiescila Pani Beata na swoich mediach spolecznosciowych, ze moze trzeba cofnac sie w czasie i poczytac raz jeszcze te zlote mysli. Ja celebrytom mowie NIE.
Awatar użytkownika
Rozbawiony Edmund

Rozbawiony Edmund Pon Sty 23, 2023 3:07 pm

Niech do tej fundacji zaprosi Cejrowskiego. Będzie jeszcze zabawniej.
Awatar użytkownika
a

a Pon Sty 23, 2023 3:10 pm

następna martynka i szatanowa kurdejka. Niedługo będzie więcej fundacji (jeśli już nie jest) niż ludzi. Kto to będzie finansować?
Awatar użytkownika
prax

prax Pon Sty 23, 2023 3:55 pm

"Rozbawiony Edmund" napisał(a): Niech do tej fundacji zaprosi Cejrowskiego. Będzie jeszcze zabawniej.

no raczej nie po to WC starał się o unieważnienie z nią małżeństwa, coś ci się pomerdało
Awatar użytkownika
grzech

grzech Pon Sty 23, 2023 4:42 pm

Dlaczego celebryci nie wypowiadają się tak chętnie na temat inżynierii, fizyki, chemii?
Awatar użytkownika
jd

jd Pon Sty 23, 2023 5:37 pm

Ludzie w depresji rzeczywiście mogli grozić tej idiotce wygłaszającej brednie. Nie pochwalam, ale doskonale rozumiem.
Awatar użytkownika
Barbara

Barbara Pon Sty 23, 2023 5:42 pm

"hator" napisał(a): Ona zjadła wszystkie rozumy świata. Sprawdźcie na Wikipedii. Napisała ponad 100 książek Na wszelkie możliwe tematy. Ekspertka od wszystkiego.
Cieszę się, że jest ktoś,kto ma odwagę jak Beata,a jeśli komuś przeszkadzają jej książki to niech ich nie czyta.
Nie jestem za odstawieniem leków u osób z depresją,ale za tym,żeby każdy przeanalizował przyczyny depresji,bo może jest to jałowe jedzenie pozbawione witamin?
Mam znajomych chorych na depresję,którzy mimo przyjmowania leków nadal źle się czują.
Awatar użytkownika
ton nadaje

ton nadaje Pon Sty 23, 2023 6:23 pm

Beata wypowiedziała głośno prawdę, której większość ludzi borykających się z depresja nie chce przyjąć do wiadomości. Same leki nie uleczą depresji. One ja tylko wyciszają. Żeby wyjść z depresji trzeba najpierw wyeliminować czynniki które do niej doprowadziły. Nie żyć na 120%. Postawić sobie REALNE cele w życiu. Przestać się szarpać za wszelka cenę. Ale na taka szczerość przed samym sobą zdobyć się najtrudniej. Farmakologia nie uleczy bólu duszy. Ona jako jedyny środek na depresje zrobi z Ciebie tylko wyciszone zombie.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości