WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Michał1

Re: Beata Pawlikowska żąda przeprosin i 50 tys. zł od doktor Mai Herman. "Naruszono dobra osobiste"

Michał1 Pon Sty 30, 2023 8:27 am

Brawo Pawlikowska. Jeszcze więcej ludzi dowie się o twoich głupich poglądach.
Awatar użytkownika
Venopark

Re: Beata Pawlikowska żąda przeprosin i 50 tys. zł od doktor Mai Herman. "Naruszono dobra osobiste"

Venopark Pon Sty 30, 2023 9:02 am

Beata Pawlikowska to niebezpieczna osoba, która zaszkodzi wielu osobom chorującym na depresję. Teraz znalazła sobie pomysł na biznes pod przykrywką fundacji. Mejza 2.0
Powinna zająć się nią prokuratura.
Awatar użytkownika
widz555

widz555 Pon Sty 30, 2023 9:19 am

Teraz jest jakoś wyjątkowo łatwo o g-burzę.
Pani Beta chciała sobie tak tam pogadać na pierwszy z brzegu temat i dziwi się, że ktoś poczuł się urażony sposobem narracji.
Po co było wrzucać to w internety?
Awatar użytkownika
Tsc

Tsc Pon Sty 30, 2023 9:24 am

Psychiatra* nie ulegajcie tej presji na nowomowę :)
Awatar użytkownika
fras

fras Pon Sty 30, 2023 9:51 am

Bardzo zabawna jest ta pani ale niezbyt mądra.
Awatar użytkownika
Paweł

Paweł Pon Sty 30, 2023 10:12 am

Czy wreszcie ktoś zauważy, że Pawlikowska nie jest dziennikarką? Jest co najwyżej prezenterką radiową, ale dziennikarstwa to ona nigdy nie uprawiała. To tak, jakby napisać, że pierwszy z brzegu bloger opowiadający o wakacjach w Egipcie, czy gotowaniu gulaszu nazywał się dziennikarzem. Litości!
Awatar użytkownika
InstaGANGsterki

InstaGANGsterki Pon Sty 30, 2023 10:34 am

Hejterstwo Herman wsparła Korwin-Piotrowska. Obie panie nie miały pojęcia o głośnych na całym świecie badaniach, o których dyskutowały absolutnie wszystkie poważne media w wielu krajach. Zarobiła na tym nikomu nieznana organizacja, która nie miała nawet strony internetowej, nie mówiąc już nawet o żadnym dorobku naukowym. W dobę hejterzy zebrali hejterkom 32 tys. Będzie z czego spłacać.
Awatar użytkownika
Medyk

Medyk Pon Sty 30, 2023 11:50 am

Herman nie ma doktoratu, więc pisanie o "dr Herman" jest co najmniej niedorzeczne. Zauważyłem ogólną tendencję do stawiania "dr" przed nazwiskiem lekarzy, którzy nie mają tytułu doktora. Owszem, w rozmowie stosowanie takiego zwrotu jest akceptowalne ze względu na tradycję, natomiast w tekście dziennikarskim to ewidentna nadinterpretacja
Awatar użytkownika
m

m Pon Sty 30, 2023 12:11 pm

i ma rację co do formy ataku na nią. Taka agresja powinna być z"wypalona żelazem"
Awatar użytkownika
kd

kd Pon Sty 30, 2023 1:28 pm

Najważniejsze, że zamknęła wreszcie gębę i pewnie długo jeszcze w tym temacie jej nie otworzy.
Awatar użytkownika
hehe

hehe Pon Sty 30, 2023 3:58 pm

kiedy będą sobie kłaki wyrywać na rynki w pierdzieszewie małym, która ma rację lub większa rację? :)
Awatar użytkownika
Emeryt

Emeryt Pon Sty 30, 2023 4:24 pm

To co pokazala p.Pawlkowska jest prawą na depresję leczę się już kilka lat i wiem coś na ten temat zmieniano mi je kilkanaście razy zamiast czuć się lepiej czułam się strasznie, lekarz kazał mi brać na siłę parę razy wylądowałam wszpitlu to nie lęki to koszmar!!!!
Awatar użytkownika
hehe

hehe Pon Sty 30, 2023 4:42 pm

"Emeryt" napisał(a): To co pokazala p.Pawlkowska jest prawą na depresję leczę się już kilka lat i wiem coś na ten temat zmieniano mi je kilkanaście razy zamiast czuć się lepiej czułam się strasznie, lekarz kazał mi brać na siłę parę razy wylądowałam wszpitlu to nie lęki to koszmar!!!!

pójdziesz n świadka na rzez pawlikowskiej jeśli trzeba będzie?
Awatar użytkownika
Paweł

Paweł Pon Sty 30, 2023 4:43 pm

"Emeryt" napisał(a): To co pokazala p.Pawlkowska jest prawą na depresję leczę się już kilka lat i wiem coś na ten temat zmieniano mi je kilkanaście razy zamiast czuć się lepiej czułam się strasznie, lekarz kazał mi brać na siłę parę razy wylądowałam wszpitlu to nie lęki to koszmar!!!!
Racja. Większość lekarzy bez rozpoznania i na dzień dobry wypisuje recepty.
Awatar użytkownika
deljlj

deljlj Pon Sty 30, 2023 7:14 pm

"Tsc" napisał(a): Psychiatra* nie ulegajcie tej presji na nowomowę
następny głąb który nie zna feminatywów używanych od 100 lat
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości