WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Autorytet Moralny

Beata Tadla zwolniona z Telewizji Polskiej, bo zmienia się koncepcja „Wiadomości”

Autorytet Moralny Czw Sty 14, 2016 12:35 pm

Miła wiadomość na nowy dzień.
Dziękuję !
Awatar użytkownika
Obywatel

Re: Beata Tadla zwolniona z Telewizji Polskiej, bo zmienia się koncepcja „Wiadomości”

Obywatel Czw Sty 14, 2016 12:39 pm

"Autorytet Moralny" napisał(a): Miła wiadomość na nowy dzień.
Dziękuję !

Kolejna smutna wiadomość na nowy dzień.
Z bólem i żalem.

Dziękuje władzom TVP za dodatkowe 30 min. mojego odpoczynku od Telewizji Polskiej każdego dnia.

Dziękuje!
Awatar użytkownika
Ekspert

Re: Beata Tadla zwolniona z Telewizji Polskiej, bo zmienia się koncepcja „Wiadomości”

Ekspert Czw Sty 14, 2016 12:39 pm

Czas na pisowskie miernoty
Awatar użytkownika
Emilia

Emilia Czw Sty 14, 2016 12:40 pm

Pracownicy tvp dziękują . Każdy doskonale wie, jak inni pracownicy patrzyli na Beatę a jak ona, zawsze z góry, patrzyła na nas. Dziś szampany będą strzelać na placu.
Awatar użytkownika
wikary

wikary Czw Sty 14, 2016 12:44 pm

A jaki jest główny, ale KONKRETNY POWÓD tego zwolnienia?
Awatar użytkownika
andrew

andrew Czw Sty 14, 2016 12:46 pm

"wikary" napisał(a): A jaki jest główny, ale KONKRETNY POWÓD tego zwolnienia?

Polityczne zaangażowanie w kampanię PO i BPBK.
Awatar użytkownika
Showman

Showman Czw Sty 14, 2016 12:47 pm

Drodzy Państwo, dlaczego tak jest, że twierdzicie tu - w większości, że te osoby są nie do ruszenia? Sam jestem pracownikiem - na wizji - różnych stacji - nie gwiazdą i jakoś nikt nie rozpaczał kiedy mnie zwalniano. Nie było tu również komentowane na .... Absolutnie nie mam żalu, z tytułu zwolnienia Tadli. To normalny proces. I zalecam się tak nie gorączkować. Rząd Prawa i Sprawiedliwości tez kiedyś się skończy, polecą więc Ci, którzy są obsadzani obecnie. Poza tym jeszcze jedna refleksja Pani Beato, nie można zbudować szczęścia na nieszczęściu kogoś drugiego. Może truizm, ale jakże w tym przypadku aktualny..
Awatar użytkownika
Ja_2016

Ja_2016 Czw Sty 14, 2016 12:50 pm

"wikary" napisał(a): A jaki jest główny, ale KONKRETNY POWÓD tego zwolnienia?

"Bo tak!".
Awatar użytkownika
kamałam

kamałam Czw Sty 14, 2016 12:51 pm

Uff w końcu. Jeszcze kilkoro ludzi zostało do wywalenia i oczyszczenia TVP
Awatar użytkownika
Marek

Marek Czw Sty 14, 2016 12:55 pm

A pani Rudnik została zwolniona z TVP czy nie?
Awatar użytkownika
G31

G31 Czw Sty 14, 2016 1:02 pm

Wiadomości stracą widzów to jest pewne zyskają Polsat News wydarzenia i Fakty ja sam zacznę
oglądać Fakty z powrotem a TVP będę Bojkotować. nawet Tych Durnowatych seriali na TVP oglądać nie Będę
Awatar użytkownika
inna redakcja

inna redakcja Czw Sty 14, 2016 1:06 pm

Ładna buzia i szczerzenie zębów to za mało jak na prowadzącą główne wydanie. Na pogodynkę niech startuje, może ją Radzio Kietlinski zatrudni. Odetchnęłam z ulgą po podaniu tej rewelacji. Chyba wieczorem kupię szampana.
Awatar użytkownika
ef

ef Czw Sty 14, 2016 1:11 pm

Ziemiec niedawno wspominał, jak parę lat temu koledzy go obronili przed zwolnieniem. Czy on dzisiaj odwdzięcza się kolegom tym samym?
Awatar użytkownika
Gie

Gie Czw Sty 14, 2016 1:24 pm

Jak teraz wyglądają umowy w TVP? Jeśli się nie mylę, ale może to dotyczyło tylko prezesów, po takim zwolnieniu przez rok dostawali pensję od TVP. Taka rekompensata za zakaz pracy u konkurencji. Czy wśród prezenterów, dziennikarzy też tak to wygląda? Czy zwolnionych z TVP nie ujrzymy w tv przez dłuższy czas?
Awatar użytkownika
Lulek

Lulek Czw Sty 14, 2016 1:32 pm

Dla mnie z rana, taka wiadomość, to jak na kaca śmietana. Wreszcie od kilku dni są Wiadomości, a nie tuba PO i BPBK.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości