WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskuje o kulturze i rozrywce

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
pb211

Będzie dziewiąta edycja show „Tylko muzyka”. Rusza internetowy casting

pb211 Wto Lis 18, 2014 1:49 am

Dobra decyzja bo MBTM to najlepszy program muzyczny w Polsce,w odróżnieniu od konkurencji pokazujący przekrój bardzo wielu gatunków muzyki od klasyki przez folk, hip hop, rock,pop metal, aż do muzyki alternatywnej. Obecna edycja pod względem poziomu jest niestety najsłabsza ale może wiosną będzie lepiej.
Awatar użytkownika
Staszek

Re: Będzie dziewiąta edycja show „Tylko muzyka”. Rusza internetowy casting

Staszek Wto Lis 18, 2014 11:21 am

Jest potwierdzona edycja wiosną 2015, czy będzie przerwa?
Awatar użytkownika
siwy13

siwy13 Wto Lis 18, 2014 6:55 pm

jak długo można nadawać takom szmire !!!!!
Awatar użytkownika
ja

ja Wto Lis 18, 2014 9:31 pm

Zgadzam się z pb211. To jedyny program, który wciąż ma szansę wnieść coś nowego na polski rynek muzyczny. Bo tu najważniejsza jest własna twórczość, a nie karaoke jak w przypadku innych talent shows
Awatar użytkownika
gość

gość Wto Lis 18, 2014 10:07 pm

Polsat ma głupią tendencję do puszczania programów co sezon. Pomimo tego, że "Masterchef" i "Top Chef" mają dokładnie tyle samo edycji, to już ten drugi program, pomijając słabą jakość realizacji, kompletnie mi się przejadł. Nie mówiąc już o "Must Be The Music", któremu ewidentnie należy się dłuższa przerwa. No a teraz podobny los spotka "Taniec z Gwiazdami", pardon! "Dancing With The Stars", przecież to dopiero 2, a nie 15 edycja.
Wróć do Kultura-rozrywka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości