WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Tola

„Behawiorysta” na początku 2022 roku w Player.pl

Tola Sob Paź 30, 2021 11:39 am

Obsada, może poza Zawieruchą, fajna. Autor i reżyser sprawdzeni także będzie pewnie dobrze.
Awatar użytkownika
Fan serialu "Komisarz Mama"

Re: „Behawiorysta” na początku 2022 roku w Player.pl

Fan serialu "Komisarz Mama" Sob Paź 30, 2021 12:51 pm

Serio kogoś jeszcze interesuje n-ty pseudokryminał od TVN/Player? Nikt tak nie przesycił widzów danym gatunkiem jak TVN kryminałami.
Awatar użytkownika
Ministrant

Ministrant Sob Paź 30, 2021 8:43 pm

Gdybym nie wiedział, że Remigiusz Mróz jest dorosłym mężczyzną, pomyślałbym, że książkę napisał licealista. I że jest to jego debiut.Sama książka jest inspirowana serialami: Magia kłamstwa , wątkami z Mostu nad Sundem i Czarnym lustrem. Po trochu z każdego, żeby nie nachalnie, ale, mimo usilnych starań autora, zauważalnie. Bardzo słabo zarysowana intryga, zero budowania akcji, o tworzeniu atmosfery nie wspomnę nawet, bo tam ciągle wieje nudą. Czytało mi się tę książkę jak połączenie Charakterów, Detektywa i Mówią Wieki.
Awatar użytkownika
Gość X

Gość X Sob Paź 30, 2021 11:58 pm

Książka o tym samym tytule była w nocy w Radiu ZET w tzw. "Wieczornym czytaniu".
Awatar użytkownika
Fan Tomka Sakiewicza

Fan Tomka Sakiewicza Nie Paź 31, 2021 8:25 pm

"Behawiorysta" (powieść) podobno był pisany zaledwie przez miesiąc. Czyli krócej, niż był realizowany serial. Ładnie się Remek umie ustawić. Dopasował się swoimi historiami do dużej widowni, jaką są odbiorcy odmóżdżającego TVN-u i kosi hajs. Brawo!

Aha, cykl o Edlingu ma trzy części, nie dwie (ostatnią jest "Ekstremista").
Awatar użytkownika
Carolla

Carolla Wto Lis 30, 2021 7:58 pm

Uwielbiam ta książkę Behawiorysta Mroza. Mam nadzieję, że serial będzie równie fajny. Ma ruszać w styczniu to pewnie akurat ostatni sezon Chyłki skończę oglądać.
Awatar użytkownika
Cassa

Cassa Nie Sty 30, 2022 10:31 pm

Genialny serial i świetna fabuła. Trzyma w napięciu i chętnie zobaczę co dalej zaplanował w swoim chorym umyśle Horst.
Awatar użytkownika
Babeczka

Babeczka Nie Lut 27, 2022 10:48 pm

Oglądałam i czytałam w necie o tym serialu, ale jeszcze nie oglądałam. Dziś planuję zrobić sobie seans całości na player. Ciekawią mnie te wszystkie dylematy.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 118 gości