WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Olo

Bliscy z RMF FM wspominają Edytę Bieńczak: "W jej tekstach zgadzała się każda kropka i przecinek"

Olo Pon Lis 01, 2021 7:31 pm

„Szczypawka” ją doprowadziła do ostatniej prostej.
Szkoda dziewczyny, ale plandemia ma trwać!!
Awatar użytkownika
miś społeczny

Re: Bliscy z RMF FM wspominają Edytę Bieńczak: "W jej tekstach zgadzała się każda kropka i przecinek"

miś społeczny Pon Lis 01, 2021 11:33 pm

Kultowość radia RMF wśród Polaków polega też na rozpamiętywaniu zmarłych pracowników tej stacji. Jak ktoś nie słuchał przez ostatnie 15 lat eremefu, to jej nie znał. I tyle. Ja jej nie znałem, więc płakać nie będę. Niech płaczą psychofani tego pseudoradia, których bolą uszy jak przez 5 minut muszą słuchać innego radia. A co mam powiedzieć ja, który w każdym autobusie, w każdym sklepie i biurze jest zmuszany do słuchania eremefu?
Awatar użytkownika
been

Re: Bliscy z RMF FM wspominają Edytę Bieńczak: "W jej tekstach zgadzała się każda kropka i przecinek"

been Wto Lis 02, 2021 12:11 pm

"miś społeczny" napisał(a): Kultowość radia RMF wśród Polaków polega też na rozpamiętywaniu zmarłych pracowników tej stacji. Jak ktoś nie słuchał przez ostatnie 15 lat eremefu, to jej nie znał. I tyle. Ja jej nie znałem, więc płakać nie będę. Niech płaczą psychofani tego pseudoradia, których bolą uszy jak przez 5 minut muszą słuchać innego radia. A co mam powiedzieć ja, który w każdym autobusie, w każdym sklepie i biurze jest zmuszany do słuchania eremefu?
No nie wiem, może kup sobie stopery do uszu i stoperan od razu?
Awatar użytkownika
miś społeczny

miś społeczny Wto Lis 02, 2021 6:51 pm

Najbardziej w eremefie mnie wk...wia głos tego faceta który jako jeden z dwóch przed południem udaje, że coś komentuje i ma to być zabawne. Podejrzewam, że facet ma około trzydziestki, ale jest to głos 80-latka, przepity i przepalony. Kto to jest?
Awatar użytkownika
miś społeczny

miś społeczny Wto Lis 02, 2021 6:53 pm

Nie*na*widzę eremefu, dla mnie wszyscy oni mogą kopnąć we wiadro.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości