WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
luq

Była menedżerka Polska Press Grupy założyła „Głos Mordoru” dla pracowników warszawskiego zagłębia biurowego

luq Czw Wrz 24, 2015 12:03 pm

Pierwsze zdanie na pierwszej stronie i literówka.

---słabo---
Awatar użytkownika
Jarek Nowak

Re: Była menedżerka Polska Press Grupy założyła „Głos Mordoru” dla pracowników warszawskiego zagłębia biurowego

Jarek Nowak Czw Wrz 24, 2015 12:10 pm

Bardzo ważne i opiniotwórcze pismo! Brawo, tego było trzeba na tej intelektualnej pustyni, bez tego pisma świat wydawał się taki pusty
Awatar użytkownika
MAN

Re: Była menedżerka Polska Press Grupy założyła „Głos Mordoru” dla pracowników warszawskiego zagłębia biurowego

MAN Czw Wrz 24, 2015 1:31 pm

Co jak co, ale pracownica Polska Press zna się na Mordorze, więc zamiast naśmiewać się z tego dalej robiąc to pisemko, to mogłaby zrobić coś pożytecznego dla kolegów dziennikarzy, którym nie jest wcale do śmiechu.
Awatar użytkownika
Newsman

Newsman Czw Wrz 24, 2015 2:12 pm

Bardzo słabo złożone.
Przeglądając, czułem się jak w latach 90 ubiegłego wieku przy lekturze gazety studenckiej.
Awatar użytkownika
yo

yo Czw Wrz 24, 2015 2:24 pm

O! a ja nie dostałem
Awatar użytkownika
kuba

kuba Czw Wrz 24, 2015 4:45 pm

Wole żyć w małej spokojnej miejscowości i zarabiać 2tysiące, jeździć starym BMW niż uczestniczyć w tym wyścigu szczurów w korpo gdzie człowiek człowiekowi wilkiem i zdradzi każdego dla awansu i nowego garnituru.
Awatar użytkownika
edek

edek Czw Wrz 24, 2015 11:14 pm

teraz czas na Mordor TV (MTV ;-)
Awatar użytkownika
Czytacz

Czytacz Nie Paź 04, 2015 12:10 pm

Ciekawy pomysł, ale wykonanie prowincjonalne
Awatar użytkownika
Anka

Anka Śro Paź 21, 2015 10:42 am

Autorki piszą o korporacjach na Mokotowie, a autor o Służewcu - chyba historycznie.
Awatar użytkownika
Korpoludek

Korpoludek Sob Sty 09, 2016 1:19 am

A mnie się podoba...
Awatar użytkownika
Krzystof

Krzystof Sob Sty 09, 2016 1:33 am

A mnie się też podoba. Jedni nazwą to mordorem, inni zagłębiem a inni będą mieli to gdzieś. Tak czy siak, fajna inicjatywa, a te wszystkie głosy że słabo, że prowincjonalnie to chyba kwestia kompleksów że ktoś na to wcześniej nie wpadł.
Awatar użytkownika
komentator

komentator Sob Sty 09, 2016 12:50 pm

fajny pomysł! czad. kompletnie nie wiem o co chodzi z prowincją? przecież to mała gazeta lokalna dla normalnych ludzi . z Tego co rozumiem to gazeta tworzona przez dwie laski z korpo a nie niemieckie wydawnictwo które zdobywa każdą wolną przestrzeń na rynku prasy łatwej lekkiej i przyjemnej. Ciekawe kiedy dostaną propozycję od nich w sprawie spóły. Dziewczyny nie przejmujcie się hejterami i róbcie dalej swoje a to zaprocentuje później. też chciałbym spełniać marzenia a nie klepać tempo w klawiaturę......... duży plus za niezależność i brak polityki.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości