WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
ZET

Canal+ online na telewizorach LG

ZET Pią Lip 01, 2022 10:28 am

U mnie nie odtwarza tv na żywo ani filmów. Zawiesza się na etapie kręcącego się kółka po wybraniu konkretnych treści.
Awatar użytkownika
Baster

Re: Canal+ online na telewizorach LG

Baster Pią Lip 01, 2022 4:08 pm

Wrescie Bravo jeszcze to mają modernizować będzie jeszcze aktualizacja bo poprawki będę
Awatar użytkownika
Zenada

Zenada Pią Lip 01, 2022 4:59 pm

Mam kupować przystawkę do 6 letniego telewizora bo im sie nie chce dopasowac oprogramowania??? Niech spadają.
Awatar użytkownika
Zenada

Zenada Pią Lip 01, 2022 4:59 pm

Mam kupować przystawkę do 6 letniego telewizora bo im sie nie chce dopasowac oprogramowania??? Niech spadają.
Awatar użytkownika
Nick

Nick Pią Lip 01, 2022 5:14 pm

Oni napisali mi ze nie bedzie na moim tv samsung gdzie ja mam nadal wszystko oprocz canal+ bo sie BOJĄ… eee? moze im po prostu sie nie chce pracowac nad tym.
Awatar użytkownika
inlove

inlove Pią Lip 01, 2022 8:06 pm

"Baster" napisał(a): Wrescie Bravo jeszcze to mają modernizować będzie jeszcze aktualizacja bo poprawki będę

Oby, bo choć przyzwyczaiłem się już do wersji na Google TV, to w tej apce na LG dostrzegam plusy, jak choćby jej szybsze działanie i płynność transmisji sportowych bez konieczności przestawiania czegokolwiek (na Google TV trzeba przestawić wyświetlacz z 60hz na 50).
Niemniej jednak trochę dziwne, że apka jest jeszcze niedopracowana i z błędami. W końcu jest ona niczym innym, jak tylko polską wersją tej, z której Francuzi od ponad roku korzystają na LG. Tak więc trochę to dziwne (pomijając, że oglądany materiał po jakimś czasie się wiesza, to brakuje choćby możliwości zmiany parametrów przesyłanego video: np. z AUTO od razu na 1080p).
Oby jednak Canal+ nie spoczął na wypuszczeniu jednej wersji, jak choćby uczynił to Polsat, który po wydaniu jesienią zeszłego roku apek Polsat GO i Polsat Box GO, jak dotąd nie wydał do nich aktualizacji, a prosi się oto i to bardzo.
Awatar użytkownika
mic350

mic350 Czw Lip 07, 2022 6:09 pm

Tyle czekania i bubla wypuścili - Live TV nie działa chyba nikomu w Polsce. Czy komuś działa? Piszcie.
Awatar użytkownika
Baster

Baster Pią Lip 08, 2022 9:11 am

Unmie na LG dxiala livetv w cana+onlain
Awatar użytkownika
Luk

Luk Pią Lip 08, 2022 9:11 am

Mam tv z webos 3.0 i canal + już nie zainstaluję. Żenada. Tak się traci klientów. Brawo
Awatar użytkownika
Agaa

Agaa Śro Lip 13, 2022 4:03 pm

Mam telewizor z 2017r WebOS 3.9.0 a aplikacji jak nie było tak nie ma, Canal+ odsyła do supportu LG, a LG odsyła do Canal+, dodatkowo mówiąc, że "z czasem" aplikacja się pojawi (za kolejne dwa lata? :/) a jak nie to pytać w Canal+. Jak zwykle spychologia. Niech robią tak dalej i producenci Tv LG i Canal+ a będą tracić klientów. Brawo!
Awatar użytkownika
lee

lee Pią Lip 15, 2022 9:02 pm

nie kupuj ,nie chcesz nie oglądaj.
Awatar użytkownika
dd

dd Pon Lip 18, 2022 3:12 pm

Co jest )Czekałem na aplikacje LG OLED C8 i nie działa zapłaciłem z góry i.. Pisze żebym sprawdził internet śmiga az hej na telewizorze. Czemu nie działa kanały na żywo mimo że opłacone. I czemu przy logowaniu nie można korzystać i nawigacji z różdżki słynnej pilota
Awatar użytkownika
ddd

ddd Pon Lip 18, 2022 4:02 pm

"mic350" napisał(a): Tyle czekania i bubla wypuścili - Live TV nie działa chyba nikomu w Polsce. Czy komuś działa? Piszcie.
Mam nadzieję że to naprawią i to szybko
Awatar użytkownika
Alina

Alina Śro Maj 17, 2023 9:30 am

Prawie rok po wprowadzeniu apki na tv lg ...i już problemy, nowe tv LG mają problem by zalagować nas do apki, ponieważ apka wysyła nas na strone do logowania która nie istnieje, na starym tv lg problem z zalogowaniem, zawiesza się na etapie wprowadzania danych ... padaka nie apka
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 72 gości