WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
sosik koperkowy

Cielecka, Figura, Holland poprowadzą audycje w Radiu Nowy Świat. Przez jeden dzień

sosik koperkowy Pią Gru 30, 2022 5:17 am

1 stycznia wszyscy odsypiają na kacu sylwestra.
Awatar użytkownika
Margar

Re: Cielecka, Figura, Holland poprowadzą audycje w Radiu Nowy Świat. Przez jeden dzień

Margar Pią Gru 30, 2022 10:32 am

Extra pomysł! Już wiem, którego radia będę słuchał w NR!... może tylko czasami przełączę się na TOP357 ;)
Awatar użytkownika
Observer

Re: Cielecka, Figura, Holland poprowadzą audycje w Radiu Nowy Świat. Przez jeden dzień

Observer Pią Gru 30, 2022 11:14 am

A zatem od 20:00 da się słuchać.
Awatar użytkownika
DrVictór

DrVictór Pią Gru 30, 2022 11:21 am

Trochę RNŚ zaczyna się wydostawać z problemów finansowych, najpierw bogata oferta na Święta Bożego Narodzenia, a teraz Nowy Rok z programami na żywo z udziałem aktorek. Jako że wiem, kto w tym roku wygra TOP 357, to chyba bardziej wybiorę ich niż ekipę z Słowackiego.
Awatar użytkownika
Zgred

Zgred Pią Gru 30, 2022 11:51 am

Ja to lubię piosenki, które już znam. Dlatego również w tym roku słucham Topu 357.
Awatar użytkownika
Oki

Oki Pią Gru 30, 2022 12:01 pm

1 stycznia wszyscy odsypiają na kacu sylwestra.

Tak, kociuś, wiemy. Ale wymyśl coś nowego, powtarzasz się.
Awatar użytkownika
Yego

Yego Pią Gru 30, 2022 12:04 pm

Trochę RNŚ zaczyna się wydostawać z problemów finansowych, najpierw bogata oferta na Święta Bożego Narodzenia, a teraz Nowy Rok z programami na żywo z udziałem aktorek. Jako że wiem, kto w tym roku wygra TOP 357, to chyba bardziej wybiorę ich niż ekipę z Słowackiego.

Jakich problemów finansowych ??? 😳Widać, że czytasz tylko opinie i komentarze trolli.
Awatar użytkownika
zwiadowca

zwiadowca Pią Gru 30, 2022 12:59 pm

Patronuję RNS od samego początku, mizoginem nie jestem, ale nie podobają mi się takie akcje. Jako mężczyzna zaczynam czuć się dyskryminowany, jesteśmy ludźmi niezależnie od płci. Mimo, że poglądy mam około centrowe, pachnie mi to lewactwem.
Awatar użytkownika
Sawa

Sawa Sob Gru 31, 2022 8:15 pm

O tak, Holland to jest to na co wszyscy czekają...
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 4 gości