widz 1 Wto Maj 13, 2014 4:04 pm
Czytam kolejne bzdury. Jakie tandetne piosenki? Ja tam słyszałem kilka znakomitych ,kilka dobrych,kilka słabych.Widocznie eksperci są w tej grupie co krytykuje dla zasady-bo to Polskie hobby. Polak jednak jest zawistny i nie szanuje drugiej osoby. Wypowiedzi polityków,byłego boksera,czy dziennikarza publicystycznego programu BLIŻEJ- są przerażające. Czyżby w naszym kraju dokonywano segregacji,ten tak,ten nie? Był już taki pan w 1939 roku!!! Ludzie to zabawa,a niektórzy potraktowali konkurs jak wyrocznie dla Europy. Politycy nawołują do zmiany regulaminu,nie znając go,ani nie oglądając Eurowizji! Chcą przywrócenia głosowania widzów,a sami nie wiedzą ,że w obu głosowaniach Austria wygrała ten konkurs. Wstydzę się ,ale wstydzę się za tak chamskie i poniżające komentarze. Po za tym Polacy wypadli świetnie,mnie się podobało. Jeśli ktoś twierdzi,że Europejczycy zaczną spostrzegać Polki jako "łatwe żony",jest śmieszny. To pewnie Europa patrzy na Austrię jak rezerwat pań z brodą,na Włochy,jak tarzające się w antycznych strojach dziewczyny itd. Typowe dla Polaka. Poniżyć. Europa wybrała Conchitę i koniec tematu. Eurowizja za rok i za rok wygra kto inny.