WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Kox

Co i kiedy w ramówce kanału WP? Szczegółowy program telewizyjny nowej stacji DVB-T

Kox Sob Lis 26, 2016 8:46 am

Uuuuuu, kicha straszna. Z taką ramówką przejadą się na tym kanale tak że o tym niezbyt ambitnym 0,5% owym SHR będą mogli tylko pomarzyć. Parę babć moze te seriale obejrzy, ale w grupie komercyjnej to będzie dramat.
Awatar użytkownika
bodnik

Re: Co i kiedy w ramówce kanału WP? Szczegółowy program telewizyjny nowej stacji DVB-T

bodnik Sob Lis 26, 2016 9:07 am

sądziłem ze postawią na treści z YouTube i zaprosza do współpracy popularnych YouTuberów. same zagraniczne seriale i reality shows to nuda! nawet orłoś nie pomoże w oglądalności.
Awatar użytkownika
Marcin

Re: Co i kiedy w ramówce kanału WP? Szczegółowy program telewizyjny nowej stacji DVB-T

Marcin Sob Lis 26, 2016 10:33 am

Może to tak strasznie wygląda na początku ale z programu tv wynika że ramówka jest bardzo słaba. Jedynie propozycja z Maciejem Orłosiem wydaje się ciekawa, będzie to program który może mnie przyciągnąć. Tak czy siak stacji WP życzę dużo dobrego i oczywiście powodzenia. Trzymam za Was kciuki.
Awatar użytkownika
Marek

Marek Sob Lis 26, 2016 11:34 am

Mnie tylko interesuje, dlaczego mówiąc o mux-8 i nowych programach nikt nie wspominał, że będą one nadawane na vhf a nie uhf jak wcześniejsze muxy. Moi rodzice przesiedli się na naziemną jak ją włączyli, kupili wówczas antenę, która, jak się teraz okazuje, nie odbiera vht. Z tego, co czytam w internecie nie tylko oni mają ten problem. I co teraz?! Zapierniczaj do sklepu po nową antenkę.
Awatar użytkownika
pep

pep Sob Lis 26, 2016 2:26 pm

To są właśnie polscy "managerowie" znafcy wystarczyłoby zatrudnic jednego Kolonke zamiast opłacać tych wszystkich ludzi a oglądalność byłaby kilkunastokrotnie wyższa.
Awatar użytkownika
ksipsi

ksipsi Sob Lis 26, 2016 2:39 pm

"pep" napisał(a): To są właśnie polscy "managerowie" znafcy wystarczyłoby zatrudnic jednego Kolonke zamiast opłacać tych wszystkich ludzi a oglądalność byłaby kilkunastokrotnie wyższa.

O tak, obniżmy poziom do poziomu widzów Mariusza Maxa i będzie oglądalność murowa, kretynów w społeczeństwie nigdy nie zabraknie
Awatar użytkownika
She!!

She!! Sob Lis 26, 2016 2:45 pm

Maćku, jak się czujesz z oglądalnością rzędu 3-4? Nie, nie milionów a sztuk? :) :) :)
Awatar użytkownika
pep

pep Sob Lis 26, 2016 3:31 pm

"ksipsi" napisał(a):
"pep" napisał(a): To są właśnie polscy "managerowie" znafcy wystarczyłoby zatrudnic jednego Kolonke zamiast opłacać tych wszystkich ludzi a oglądalność byłaby kilkunastokrotnie wyższa.

O tak, obniżmy poziom do poziomu widzów Mariusza Maxa i będzie oglądalność murowa, kretynów w społeczeństwie nigdy nie zabraknie

Zatkało mnie, oglądałeś chociaż jeden odcinek Max TV ? Rozumiem że można być zakompleksionym nieudacznikiem i wylewać na kogoś swoje frustracje, ale żeby wypisywać po internetach aż takie bzdury to ręce opadają. Natomiast fakty są takie że Kolonko przewidział wszystkie ważne wydarzenia polityczne od Brexitu po Trumpa każde analitycznie argumentując. Niedawno na twitterze krążył screen z wypowiedziami Lisa wg niego - na dzien przed wyborami Clinton pewne zwyciestwo, przed Brexitem duża frekwencja Anglia zostaje na bank w Unii, przed wyborami w Polsce zwyciezce już znamy jest nim Komorowski a teraz na luzie śledzmy kampanie wyborczą. Nie no ja wiem że bycie lewakiem to stan umysłu, ale zidiocenie tej grupy społecznej postępuje w zastraszającym tępie.
Awatar użytkownika
Nafrayu

Nafrayu Sob Lis 26, 2016 4:02 pm

Słaba oferta serialowa wszystko to co na bbc leci a mogli kupić jakieś seriale nie emitowane w Polsce jeszcze a tak to kicha
Awatar użytkownika
Anka

Anka Sob Lis 26, 2016 4:22 pm

powtórki powtórek i niskich lotów seriale
Awatar użytkownika
Jaro

Jaro Sob Lis 26, 2016 4:45 pm

No,oferta rzeczywiście porażająca , Canal+ już drży z strachu. Nawet z dopłatą nie chcę tego badziewia.
Awatar użytkownika
adi

adi Sob Lis 26, 2016 5:01 pm

Niech w końcu obudzi się Tv Puls i zacznie inwestować w ramówkę poprzez polską produkcję i zagraniczne seriale na początek takie jak kolejne serie Arrow, Flash oraz nowe seriale. Umieszczając je w prime time między 19, a 22. I pozostawić je aż do końca w tym paśmie, a nie przenosząc je po kilku odcinkach na godziny nocne, a w prime time pokazując powtórki. TV Puls nie szanuje widza
Awatar użytkownika
rr

rr Sob Lis 26, 2016 5:19 pm

kicz i tandeta
Awatar użytkownika
rick

rick Sob Lis 26, 2016 5:51 pm

Nie wygląda to dobrze
Awatar użytkownika
REgo

REgo Sob Lis 26, 2016 9:42 pm

Serio program informacyjny tylko w pierwszej połowie dnia? Potem się nic nie dzieje ? Dramat dla mnie ale powodzenia życzę, choć jeżeli ramówka Nowej TV wygląda przy tym interesująco, to jest źle. P.s za dużo pieniędzy by poszło na 16 regionalnych reporterów z komórkami? Serio, ludzie 21 wiek....
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości