WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Mr Mr

„Coraz bliżej Święta” - Margaret z finalistami „Voice of Poland” i youtuberami w bożonarodzeniowej kampanii Coca-Coli (wideo)

Mr Mr Wto Lis 03, 2015 3:36 pm

rewelacja! goscie wiedza jak robic marketing! brawo!
Awatar użytkownika
generation

Re: „Coraz bliżej Święta” - Margaret z finalistami „Voice of Poland” i youtuberami w bożonarodzeniowej kampanii Coca-Coli (wideo)

generation Wto Lis 03, 2015 3:57 pm

wiem już czego na święta nie kupię i nie wypiję....
Awatar użytkownika
MałaMi

Re: „Coraz bliżej Święta” - Margaret z finalistami „Voice of Poland” i youtuberami w bożonarodzeniowej kampanii Coca-Coli (wideo)

MałaMi Wto Lis 03, 2015 4:02 pm

Wszystko fajnie, ale Margaret nie potrafi grać na pianinie/fortepianie więc po co taka scena? Aby ją udoskonalić w ovzach widzów?
Awatar użytkownika
yo

yo Wto Lis 03, 2015 4:16 pm

nie podoba mi się. Mam nadzieję, że będę umiał poczuć magię świąt bez Coca-Coli.
Awatar użytkownika
Kefir

Kefir Wto Lis 03, 2015 5:25 pm

Jak byłem w wieku obecnego targetu Margaret i to słuchałem Depeche Mode, Pearl Jam i Pink Floyd i na Litość Boską nikt nie wmówi mi, że to kwestia punktu widzenia! To nie jest muzyka, to jest zwykły produkt, jak podpaski czy papier toaletowy, wykreowany przez marketoidów i speców od przesuwania guzików na konsoli w studio.
Awatar użytkownika
Marcin

Marcin Wto Lis 03, 2015 6:13 pm

Jakość dźwięku to jakiś żart??????????????????????????
Awatar użytkownika
Marcin

Marcin Wto Lis 03, 2015 6:17 pm

"Kefir" napisał(a): Jak byłem w wieku obecnego targetu Margaret i to słuchałem Depeche Mode, Pearl Jam i Pink Floyd i na Litość Boską nikt nie wmówi mi, że to kwestia punktu widzenia! To nie jest muzyka, to jest zwykły produkt, jak podpaski czy papier toaletowy, wykreowany przez marketoidów i speców od przesuwania guzików na konsoli w studio.

Z tego co wiem to gra na klawiszach i jeszcze jakimś instrumencie. Chyba dętym. Jest po szkole muzycznej.
Awatar użytkownika
j

j Wto Lis 03, 2015 7:03 pm

Mam już zapasy tego niszczącego zęby szajsu robić czy co? Jest trzeci listopada.
Awatar użytkownika
zawiedziona

zawiedziona Wto Lis 03, 2015 8:29 pm

Masakra nie róbcie krzywdy dzieciom tym wyciem Margarety!!! Zero klimatu jest tak sztuczna że się nie da tego słuchać! Nie psujcie świąt ani wizerunku coca coli.
Awatar użytkownika
burak pastewny

burak pastewny Wto Lis 03, 2015 10:41 pm

kiedyś Coca Cola miała klasę, teraz na święta będzie PEPSI albo... Cola Original
Awatar użytkownika
m

m Wto Lis 03, 2015 11:15 pm

dużo do nauczenia nie miała , zagrała jakieś 2s
Awatar użytkownika
pavv

pavv Wto Lis 03, 2015 11:40 pm

A ja się po raz kolejny zapytuję gdzie się podziały szklane butelki? Wszędzie walące ropą plastiki, albo capiące rozpuszczalnikiem puszki. Szklane butelki dostępne tylko o jednej pojemności w niewielu sklepach i barach. Polska to śmietnik jakiś czy coś? W Niemczech Coca-Cola jest w kilku pojemnościach w szklanych butelkach!
Awatar użytkownika
ess

ess Śro Lis 04, 2015 12:43 am

na samą myśl że coś tak paskudnego miałbym postawić obok grzybów z pierogami i kapustą robi mi się niedobrze...
Awatar użytkownika
flix

flix Śro Lis 04, 2015 1:37 am

duzo lepsze od podrobek ciezarowek pewnego operatora komorkowwgo T-costam i agencji co do tego wzieli... co do utworu, hmm po ilosciach laikow na FB wyglada raczej na hicior... Zdolna dziewczyna. Ale hejt musi byc, co? :)
Awatar użytkownika
pavv

pavv Śro Lis 04, 2015 2:23 pm

Lajki na pejsbuku o niczym nie świadczą i nie są żadnym wyznacznikiem popularności.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości