WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
jak

Cyber Marian chrupie, a chłopiec na zebrze pomaga nauczycielce w kampanii czekolady Cookie od Wedla (wideo)

jak Wto Paź 10, 2017 10:00 pm

Jak to jest czekolada to ja też jestem czekolada.
Awatar użytkownika
asdada

Re: Cyber Marian chrupie, a chłopiec na zebrze pomaga nauczycielce w kampanii czekolady Wedel Cookie (wideo)

asdada Śro Paź 11, 2017 7:42 am

co za żenada i taka marka angażuje takich pseudoznanych ludzi słynących z niczego
Awatar użytkownika
Cyber mietek

Re: Cyber Marian chrupie, a chłopiec na zebrze pomaga nauczycielce w kampanii czekolady Wedel Cookie (wideo)

Cyber mietek Śro Paź 11, 2017 9:30 am

K*** KTO?
Awatar użytkownika
Ja p.....

Ja p..... Śro Paź 11, 2017 9:59 am

Kto to, co to, za co to i po co to?
Awatar użytkownika
jak

jak Śro Paź 11, 2017 11:37 am

Cyber Marian chrupie a ja mam to w dupie. Takie coś ma Milka od dawna i tak samo jak Wedel jest marką należącą do zagranicznego koncernu.
Awatar użytkownika
Dan Popescu

Dan Popescu Czw Paź 12, 2017 9:47 am

Przepraszam Państwa, ale co to za człowiek, ten przygłup w okularach?
Awatar użytkownika
wrr

wrr Sob Paź 28, 2017 1:02 pm

Reklama z Cyber idiotą denerwuje mnie nawet bardziej niż reklama MediaE... i wycie pop gwiazdeczki.
Ja nie kupię czekolady cooki. Reklama jest zniechęcająca - strzał w kolano E.Wedel!
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości