WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
miku

"Debata dnia" w Polsat News. Prowadzącymi Agnieszka Gozdyra i Grzegorz Jankowski

miku Pon Kwi 06, 2020 9:35 pm

To juz kolejne podejście Pana Jankowskiego. Jeden program nie wyjdzie zamieniają na drugi. Widz nie jest głupi i nie lubi kogoś kto skacze po krzesełku i reprezentuje słuszną linię polityczną.
Awatar użytkownika
Olkaka

Re: "Debata dnia" w Polsat News. Prowadzącymi Agnieszka Gozdyra i Grzegorz Jankowski

Olkaka Pon Kwi 06, 2020 11:17 pm

Midas Jankowski nadciąga. Coś wam popsuć? Coś rozwalić? Mam specjalny palec do psucia rzeczy, pomogę. Jak robiłem franczyzę we Fakcie, to nie psułem, Niemce nie pozwalały. Ciekawe kiedy się ktoś ogarnie, jaki ze mnie pozorant.
Awatar użytkownika
Truda z Chebzia

Re: "Debata dnia" w Polsat News. Prowadzącymi Agnieszka Gozdyra i Grzegorz Jankowski

Truda z Chebzia Wto Kwi 07, 2020 12:33 am

Nie mogę tego pisiego Lizodu... oglądać.
Polasat spada na psy.
Zresztą to Śniadanie i 4 strony prasy to zerżli z TVN.
W Rudzie Chebzie wolimy oryginał!
Awatar użytkownika
ik

Re: "Debata dnia" w Polsat News, prowadzącymi Agnieszka Gozdyra i Grzegorz Jankowski. Tomasz Machała poprowadzi nowy program

ik Wto Kwi 07, 2020 6:48 am

sniadanie w Polsacie tez do kitu z tym nowym prowadzacym
Awatar użytkownika
Bbb

Re: "Debata dnia" w Polsat News, prowadzącymi Agnieszka Gozdyra i Grzegorz Jankowski. Tomasz Machała poprowadzi nowy program

Bbb Wto Kwi 07, 2020 7:26 am

Jak widać Dorota dla Patrycji zrobi wiele. Nawet spalonemu Tomkowi da program na jej prośbę.
Awatar użytkownika
decydują widzowie

decydują widzowie Wto Kwi 07, 2020 8:29 am

I bardzo dobrze. Tomasz to świetny dziennikarz, gdyby wyniki programu się nie broniły, nie dostałby kolejnego.
Awatar użytkownika
Polsat fan

Polsat fan Wto Kwi 07, 2020 11:16 am

Super. Jedziemy z tym tvn24
Awatar użytkownika
A

A Wto Kwi 07, 2020 12:40 pm

W końcu mogli by także zmienić całą szatę graficzną Polsat News oraz dobór gości w programach bo w ostatniej debacie tygodnia myślałem że pomyliłem kanały goście jak w TVP Info .
Awatar użytkownika
Zigi

Zigi Wto Kwi 07, 2020 8:21 pm

"miku" napisał(a): To juz kolejne podejście Pana Jankowskiego. Jeden program nie wyjdzie zamieniają na drugi. Widz nie jest głupi i nie lubi kogoś kto skacze po krzesełku i reprezentuje słuszną linię polityczną.
Nie denerwuj się tak Gozdi, to nic nie da, twoje dni w tym paśmie i tak są policzone.
Awatar użytkownika
Wojtek

Wojtek Nie Kwi 12, 2020 12:48 pm

Kiedy wreszcie wywalicie na zbita morde gozdyre?
Awatar użytkownika
Nico

Nico Pon Lis 09, 2020 10:50 pm

Pani Gozdyra już wybrala w usa ,nie trzeba elektorow.
Awatar użytkownika
widz

widz Czw Lis 19, 2020 9:29 pm

Wydaje mi się, że ten Jankowski to zwolennik PIS. Jest niewiarygodny.
Awatar użytkownika
Rita

Rita Pią Lis 20, 2020 9:09 pm

Bardzo podoba mi się Grzegorz Jankowski a nie podoba mi się p. Agnieszka Gozdyra
Awatar użytkownika
Wilk

Wilk Pią Lis 20, 2020 9:15 pm

Pan Grzegorz Jankowski pasuje bardziej do tvpis jak do polsatu news
Awatar użytkownika
Jan

Jan Sob Lis 21, 2020 4:25 pm

Do Pana Grzegorza Jankowskiego. Rozważy Pan moją uwagę, pańskie zachowanie , sposób prowadzenia dyskusji przebiło już pana Rachonia z info. Ma Pan od kogo się uczyć, z przyjemnością polecam Panu Grzegorza Kajdanowicza. Moim zdaniem pomylił Pan studio z np wiecem w remizie.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości