WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
szczurka

„Do ostatnich dni”, to dotychczas najlepszy odcinek serialu „The Last of Us”. Czy poróżni widownię?

szczurka Wto Sty 31, 2023 7:15 am

Nie zgadzam się, że najlepszy, choć faktycznie jest więcej „zarażonych” którym można się przyjrzeć
Awatar użytkownika
Michał1

Re: „Do ostatnich dni”, to dotychczas najlepszy odcinek serialu „The Last of Us”. Czy poróżni widownię?

Michał1 Wto Sty 31, 2023 7:53 am

Bardzo dobry, wzruszający odcinek. Jestem mile zaskoczony.
Awatar użytkownika
walter

Re: „Do ostatnich dni”, to dotychczas najlepszy odcinek serialu „The Last of Us”. Czy poróżni widownię?

walter Wto Sty 31, 2023 8:15 am

Nie spodziewałem się tego w tym filmie. Czyli jeszcze może mnie zaskoczyć nie raz 👍👍
Awatar użytkownika
doda

doda Wto Sty 31, 2023 8:15 am

Dawno nic mnie tak nie obrzydziło...
Awatar użytkownika
norbi

norbi Wto Sty 31, 2023 8:16 am

Rozumiem, że całowanie kolesia z grzybkiem przez Tess uważasz za smaczną rozrywkę. 😂
Awatar użytkownika
Klient

Klient Wto Sty 31, 2023 8:24 am

Odcinek mocny, podziwiam aktorów za odwagę - szczególnie ze „Ron Swanson”zawsze kojarzony był z konserwatywnym republikaninem z Parks and Recreations.
Awatar użytkownika
asia

asia Wto Sty 31, 2023 8:39 am

Wspaniały odcinek. Netflix i amazon mogą się uczyć jak się robi inkluzywność . Odhaczanie kolejny wątków lgbt osób z niepełnosprawnością itd na słabym poziomie mierzi i robi krecią robotę. Tutaj historia była pięknie napisana i wspaniale zagrana.
Awatar użytkownika
kawa

kawa Wto Sty 31, 2023 8:40 am

Absolutnie wybitny odcinek 🙂
Awatar użytkownika
loooody

loooody Wto Sty 31, 2023 8:40 am

Doskonale pokazane różne strony człooowieczeństwa z apppokalipsą w tle. Maaajstersztyk.
Awatar użytkownika
Jerzy D. Gracz

Jerzy D. Gracz Wto Sty 31, 2023 8:45 am

Biedni konserwatyście jeszcze nie wiedzą, że młoda bohaterka jest lesbijką. Jakby grali w grę to by wiedzieli.
Awatar użytkownika
ewa

ewa Wto Sty 31, 2023 9:20 am

Piękny był ten odcinek!
Awatar użytkownika
ASa

ASa Wto Sty 31, 2023 9:32 am

Bardzo dobry odcinek ale najlepszy? Czuję jakiś terror, jeśli powiem, że nienajlepszy to będę automatycznie homofobem?
Awatar użytkownika
marty

Re: „Do ostatnich dni” to dotychczas najlepszy odcinek serialu „The Last of Us”. Czy poróżni widownię?

marty Wto Sty 31, 2023 2:25 pm

Oglądałem, rzeczywiście ma to swój drive, dwie Perły z nerwów zrobiłem.
Awatar użytkownika
jorg

Re: „Do ostatnich dni” to dotychczas najlepszy odcinek serialu „The Last of Us”. Czy poróżni widownię?

jorg Wto Sty 31, 2023 10:35 pm

Po "grzyba" był ten wątek w serialu?
Awatar użytkownika
QWERTY

QWERTY Śro Lut 01, 2023 12:41 pm

Za co składa się hołd społeczności LGBT?
Serio pytam.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 58 gości