WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Ojko

Duże spadki oglądalności Polo TV i Eska TV wśród stacji muzycznych. 4Fun.TV na podium

Ojko Śro Paź 19, 2022 6:58 am

Polo nie da się słuchać, na jedno kopyto i to samo co w Voxie, Supernowej i całej reszcie. Brakuje świeżego pomysłu, piosenek.
Awatar użytkownika
Predator

Re: Duże spadki oglądalności Polo TV i Eska TV wśród stacji muzycznych. 4Fun.TV na podium

Predator Śro Paź 19, 2022 7:11 am

Jak dla mnie na podium są: Stars TV, Kino Polska Muzyka, Nuta Gold.
Awatar użytkownika
Ech

Re: Duże spadki oglądalności Polo TV i Eska TV wśród stacji muzycznych. 4Fun.TV na podium

Ech Śro Paź 19, 2022 9:46 am

Disco polo i głupie programy reality (Eska TV) najwidoczniej już się przejadły. Częściowo spadek wynika też pewnie z przejścia MUX1 na DVB-T2/HEVC (część gospodarstw nie wymienia dekoderów, bo MUX3/8 wciąż im działa w starym standardzie).
Awatar użytkownika
Słuchacz

Słuchacz Śro Paź 19, 2022 1:09 pm

Kiedyś zdarzalo mi się częściej oglądać Eske tivi i polo tivi. A teraz słucham radia Eska i RMF Maxx, bo na telewizję nie mam czasa.
Awatar użytkownika
Mikolaj

Mikolaj Śro Paź 19, 2022 1:41 pm

Niesamowite, że te stacje bilansują swoje koszty. Przecież sam koszt nadawania na satelicie, zestawienie utworów, obsługa oprawy, itp. to kosztuje.
Awatar użytkownika
Frenek kimano

Frenek kimano Śro Paź 19, 2022 4:30 pm

Viva polska wróć chce się powiedzieć.
Awatar użytkownika
Telemaniak

Telemaniak Śro Paź 19, 2022 5:42 pm

"Predator " napisał(a): Jak dla mnie na podium są: Stars TV, Kino Polska Muzyka, Nuta Gold.
a ile masz lat?
Awatar użytkownika
Pawel

Pawel Śro Paź 19, 2022 5:50 pm

Muzyka disco polo ma jeszcze swoich odbiorcow,ale moze z czasem zacznie powoli zanikac.W zwiazku z czym moze byc mniej promowana.
Awatar użytkownika
Boki

Boki Czw Paź 20, 2022 1:44 am

Czym sobie 4 fun zasłużył ze taki wzrost hm , może widz woli kanały SD. A mixtqpe zaskoczenie, młodzież ogląda tv
Awatar użytkownika
Predator

Predator Czw Paź 20, 2022 7:09 am

Do użytkownika Telemaniak: Mam 17 lat,za 3 miesiące 18.
Awatar użytkownika
Telemaniak

Telemaniak Czw Paź 20, 2022 10:32 am

"Predator " napisał(a): Do użytkownika Telemaniak: Mam 17 lat,za 3 miesiące 18.
No to daleko Ci do typowego widza tych stacji, niemniej szacun, grają fajną muzę
Awatar użytkownika
Telemaniak

Telemaniak Czw Paź 20, 2022 10:35 am

"Boki" napisał(a): Czym sobie 4 fun zasłużył ze taki wzrost hm , może widz woli kanały SD. A mixtqpe zaskoczenie, młodzież ogląda tv

Mixtape ma oglądalność zbudowaną na losowym przypadku panelu, zdarza się czasem i taka sytuacja. Nie przywiązywałbym się do tego wyniku.
4FUN od zawsze gra jak dobre radia i do tego nie jest potrzebne 4K czy 3D a dobra playlista i flow, po prostu jako jedni z nielicznych nadal są stacja muzyczną nie tylko z nazwy i jak widać są na to widzowie. Notabene tak samo działa Stars ale w innej kategorii co też tej stacji przynosi wymierne korzyści.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości