WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
vid

Dużo więcej na reklamy Biedronki i Media Expert. Wzrosty w telewizji i kinach, spadki w gazetacj i na outdoorze (Top 10)

vid Pią Wrz 27, 2019 9:41 am

ME to zazwyczaj sporo wydaje, ale widac bardzo sie opłąca bo idą mocno do przod i ciagle sie otwierają.
Awatar użytkownika
ludek

Re: Dużo więcej na reklamy Biedronki i Media Expert. Wzrosty w telewizji i kinach, spadki w gazetach i na outdoorze (Top 10)

ludek Pią Wrz 27, 2019 10:26 am

"vid" napisał(a): ME to zazwyczaj sporo wydaje, ale widac bardzo sie opłąca bo idą mocno do przod i ciagle sie otwierają.
I do tego to polski sklep, to już w ogóle.
Awatar użytkownika
Adek

Re: Dużo więcej na reklamy Biedronki i Media Expert. Wzrosty w telewizji i kinach, spadki w gazetach i na outdoorze (Top 10)

Adek Pon Wrz 30, 2019 9:58 pm

no i super, mój sklep! :D
Awatar użytkownika
juki

juki Wto Paź 01, 2019 1:12 pm

"vid" napisał(a): ME to zazwyczaj sporo wydaje, ale widac bardzo sie opłąca bo idą mocno do przod i ciagle sie otwierają.
ja [to podziwiam i włąsciwie u nich tylko kupuje elktronike, bo polski sklep.
Awatar użytkownika
Gaba

Gaba Czw Paź 03, 2019 3:32 pm

No i widać jakie dobre ma efekty ME, fajnie się ich spoty ogląda
Awatar użytkownika
przeko

przeko Wto Paź 22, 2019 11:45 am

noo u nich to zdecydowanie przekłada się na rozwój.
Awatar użytkownika
mika

mika Wto Paź 22, 2019 12:12 pm

ja to kocham reklamy ME i swietnie wspominam te z lisowską która opanowała wszystkie media
Awatar użytkownika
dawin

dawin Wto Paź 29, 2019 12:20 pm

"mika" napisał(a): ja to kocham reklamy ME i swietnie wspominam te z lisowską która opanowała wszystkie media
haha ja też, to był chyba rekrd jak tak sobie pomysle.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości