WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
literat

Dwa nowe paradokumenty, „Hotel Paradise 5” i kontynuacje seriali wiosną w TVN7. „Wsłuchujemy się w potrzeby widzów”

literat Pią Lut 25, 2022 8:34 am

"Dzięki wsparciu naszej fenomenalnej widowni"........ emeryci, renciści , inwalidzi , bezrobotni , nie mogący wyjść z mieszkania/domu......... itd itd
Awatar użytkownika
chybaja

Re: Dwa nowe paradokumenty, „Hotel Paradise 5” i kontynuacje seriali wiosną w TVN7. „Wsłuchujemy się w potrzeby widzów”

chybaja Pią Lut 25, 2022 8:39 am

Żal mi ludzi oglądających TVN7 i przeżywających to co się dzieje w tych ich wszystkich para-pato-programach.
Awatar użytkownika
ccc

Re: Dwa nowe paradokumenty, „Hotel Paradise 5” i kontynuacje seriali wiosną w TVN7. „Wsłuchujemy się w potrzeby widzów”

ccc Pią Lut 25, 2022 9:42 am

"chybaja" napisał(a): Żal mi ludzi oglądających TVN7 i przeżywających to co się dzieje w tych ich wszystkich para-pato-programach.

a mi ciebie gamoniu:)
Awatar użytkownika
tyl

tyl Pią Lut 25, 2022 10:17 am

jeden z nielicznych dobrze zarzadzanych kanałów
Awatar użytkownika
Abc

Abc Pią Lut 25, 2022 10:25 am

Pani Mazurkiewicz - ludzie nie chcą oglądać cały dzień durnowatych paradokumentów. Dlatego młoda widownia ucieka wam do internetu i serwisów VOD.
Awatar użytkownika
XXXX

XXXX Pią Lut 25, 2022 10:32 am

Podniecają się, bo przez cały dzień wciskają paradokumenty (zarówno TVN jak i TVN 7)........
Spójrzcie na ramówkę telewizyjną TVN sprzed 20 lat... Różnorodność była, każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Komu to przeszkadzało?
Teraz? Gniot gniotem pogania...
Awatar użytkownika
O2

O2 Pią Lut 25, 2022 10:54 am

Kiedyś w TVN7 można było obejrzeć naprawdę kultowe seriale w rodzaju "Przyjaciele", "Detektyw Monk", "Ostry dyżur", "Columbo", "Alf", "Fresier". Tuż po przejęciu RTL7 były jeszcze seriale anime ("Dragonball", "Slayers", "Dr. Slump" i inne). Co dziś z tego zostało?
Awatar użytkownika
Bert

Bert Pią Lut 25, 2022 11:10 am

Ten kanał Tvn 7 to Dno by całymi dniami katować po kilkanaście godzin tymi Para Gniotami nawet w weekend i dlatego nie zasłużyliście na tą wymuszoną koncesie bo na waszym kanale nic nie ma dla normalnego widza ,ramowka dla cwierc debili a ten zasrany hotel dla patologi
Awatar użytkownika
Halina

Halina Pią Lut 25, 2022 11:14 am

Patostacja dla bezmuzgów
Awatar użytkownika
Mikołaj

Mikołaj Pią Lut 25, 2022 11:16 am

Trochu wstyd przyznać się w towarzystwie ze się ogląda taka stację. Na tym tle to nawet Polsat jest intelektualną wyzyną
Awatar użytkownika
Arek

Arek Pią Lut 25, 2022 11:20 am

***** TVN7
Awatar użytkownika
Telewidz

Telewidz Pią Lut 25, 2022 7:42 pm

W mój głos się nie wsłuchali. Ja nie chciałem telenowel i pararapara dokumentów odmentów. Kiedyś tvn 7 to był ciekawy kanał a dzisiaj....
Awatar użytkownika
Kasia

Kasia Pią Lut 25, 2022 7:47 pm

Moim zdaniem TTV powinni połączyć z siódemka,byłby hit
Awatar użytkownika
Olę

Olę Nie Mar 20, 2022 8:49 am

To tak jakby wsłuchiwać się w szum wody splywajacej w klozecie
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 150 gości