WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
widz

„Dzień dobry TVN” i „Pytanie na śniadanie” straciły widzów. Tylko „Nowy Dzień” na plusie

widz Pon Kwi 11, 2016 12:36 am

Dzień dobry TVN o 100 % lepszy od Pytania..
Awatar użytkownika
Jurek

Re: „Dzień dobry TVN” i „Pytanie na śniadanie” straciły widzów. Tylko „Nowy Dzień” na plusie

Jurek Pon Kwi 11, 2016 12:58 am

Dzień dobry TVN o 100 % gorszy zarówno od "Pytania na śniadanie" TVP 2 jak i "Nowy Dzień" Polsat News.
Awatar użytkownika
mom

Re: „Dzień dobry TVN” i „Pytanie na śniadanie” straciły widzów. Tylko „Nowy Dzień” na plusie

mom Pon Kwi 11, 2016 1:00 am

Jarek z politycznymi komentarzami zniechęca do oglądania ddtvn. Jak ktoś interesuje się polityką to włącza tvn24, a nie śniadaniówkę.
Awatar użytkownika
Damian

Damian Pon Kwi 11, 2016 1:03 am

Z wielką przyjemnością oglądam Polska na dzień dobry w TV Republika.
Awatar użytkownika
Henio

Henio Pon Kwi 11, 2016 1:09 am

Moje gratulacje dla programu „Nowy Dzień” w Polsat News. Bardzo cieszy mnie spadek oglądalności dla programu "Dzień dobry TVN" :) :) :) :) :)
Awatar użytkownika
Mietek

Mietek Pon Kwi 11, 2016 9:10 am

Efekt Kuźniara?
Awatar użytkownika
Jabas

Jabas Pon Kwi 11, 2016 9:48 am

Te śniadaniówki to straszna qpa jest. Zwłaszcza na tvnie. Tematy przeidiotyczne i zabawne przekonanie niektórych prowadzących, ze kreują rzeczywistość, ze moderują ważne dyskusje, za są AUTORYTETAMI. Skoro spada to naprawdę znaczy, ze nam społeczeństwo mądrzeje.
Awatar użytkownika
Znajomek :)

Znajomek :) Pon Kwi 11, 2016 9:59 am

Polsat pokazał prezenterów Muzo FM, którzy tobią tam cykl i już 5000 widzów więcej!
Awatar użytkownika
Janko Ubranko

Janko Ubranko Pon Kwi 11, 2016 12:28 pm

DDTVN i PNS to shit.
Awatar użytkownika
dd

dd Wto Kwi 12, 2016 11:10 am

Dzień dobry TVN to mój ulubiony program poranny. Sorry hejterzy, ale nie ma konkurencji!!!:)
Awatar użytkownika
Henio

Henio Wto Kwi 12, 2016 11:11 am

DZIEŃ DOBRY TVN JEST NAJLEPSZY!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Marlena

Marlena Pią Cze 17, 2016 6:51 pm

Dzień dobry TVN ...mam pytanie dotyczące smsów przychodzących do mnie z numeru 7322 od dzień dobry TVN o wysokiej wygranej . Jak mogę się dowiedzieć czy Wy wysyłacie te smsy bo dziennie mam z 15 różnych smsów i nie wiem , czy mam odpisać za 3,69 brutto , czy to jakaś lipa ?
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości