WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
mar

Dziennikarz „Gazety Polskiej Codziennie” wytyka, że po 6 latach rządów PiS w podręczniku pojawia się „Gazeta Wyborcza”

mar Czw Sty 20, 2022 11:16 am

Głupi i głupszy. A dlaczego ma się nie pojawiać? Czy jest nielegalnym tytułem prasowym?
Awatar użytkownika
Dobrze

Re: Dziennikarz „Gazety Polskiej Codziennie” wytyka, że po 6 latach rządów PiS w podręczniku pojawia się „Gazeta Wyborcza”

Dobrze Czw Sty 20, 2022 1:51 pm

"mar" napisał(a): Głupi i głupszy. A dlaczego ma się nie pojawiać? Czy jest nielegalnym tytułem prasowym?
Już niedługo... tak samo jak koncesje na internetowe radio i tv jak w Turcji,.
Awatar użytkownika
Dobrze

Re: Dziennikarz „Gazety Polskiej Codziennie” wytyka, że po 6 latach rządów PiS w podręczniku pojawia się „Gazeta Wyborcza”

Dobrze Czw Sty 20, 2022 4:03 pm

"Dobrze" napisał(a):
"mar" napisał(a): Głupi i głupszy. A dlaczego ma się nie pojawiać? Czy jest nielegalnym tytułem prasowym?
Już niedługo... tak samo jak koncesje na internetowe radio i tv jak w Turcji,.
Ja tego nie popieram,ale wiecie jakie jest podejście rządu do mediów....
Awatar użytkownika
polny wolak

polny wolak Czw Sty 20, 2022 4:38 pm

Toż to bluźnierczy skandal!
Toma sSawkiewycz ze swoją Gazetom Wolskom powinien mieć monopol.
Awatar użytkownika
Aron

Aron Czw Sty 20, 2022 11:47 pm

I dobrze! Wyborcza to zakłany paszkwil
Awatar użytkownika
PiSarro

PiSarro Pią Sty 21, 2022 11:33 am

Liziniewicz, trafne nazwisko.
Awatar użytkownika
AS

AS Pią Sty 21, 2022 8:58 pm

Tylko GaPol i Albicla :D
Awatar użytkownika
Bobi

Bobi Wto Lut 15, 2022 11:23 am

Spalić cały nakład. Wydrukować nowy z Gazeta Polską
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości