WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
anna

Ekipa z kolejnym zyskiem dzięki ujemnemu podatkowi

anna Pon Maj 15, 2023 8:50 am

W pierwszym kwartale br. influencerska Ekipa Holding przy 6,58 mln zł miała 811,8 tys. zł zysku netto. (........) Przed sporządzeniem sprawozdania za cały ub.r. firma zmniejszyła swoją wartość w bilansie z 238,4 do 21,5 mln zł. - Wycena NIE uległa zmianie. Poinformowaliśmy tylko, że będziemy amortyzować wycenę BBI, z którą się łączyliśmy. Taka jednorazowa zmiana w bilansie uwolni nas od księgowych strat, jakie ponosilibyśmy na skutek ogromnych odpisów amortyzacyjnych - podkreślił Łukasz Wojtyca." ........ a ja powiem bez kozery ... pincet milionów.
Awatar użytkownika
Kate

Re: Ekipa z kolejnym zyskiem dzięki ujemnemu podatkowi

Kate Pon Maj 15, 2023 8:56 am

Mam nadzieje ze KNF w pore zareaguje bo kto sie za na gieldzie ten wie ze to spekulacyjny balon jakich malo w tym kraju
Awatar użytkownika
Jimm

Jimm Pon Maj 15, 2023 9:01 am

Na youtube frizowi idzie obiektywnie bardzo słabo do nakladow. Ogolnie cala gwardia youtube ktora krolowala na nim w ciagu ostatniej dekady - usycha lub juz mocno ograniczyla dzialanie przez spadek reklamodawcow oraz duze spadki zasiegow. Fmma lezy, friz - dawo nie widziałem w na czasie, wardega cos probuje ale juz sie poklocil o goats, mandzio - typa nie ma, abstra**uje - ledwo cos nagraja byle jak to pchaja do internetu na surowo.. itd
Awatar użytkownika
Gość

Gość Pon Maj 15, 2023 9:19 am

A jak podatki? Czy w takiej sytuacji płaci się podatki?
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości