WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Hhhh

Ekstraklasa chce zachęcić młodych ludzi do przychodzenia na mecze. Ruszyła kampania

Hhhh Śro Wrz 14, 2022 3:34 pm

Szkoda czasu na totalne dno rozgrywki amatorów są ciekawsze
Awatar użytkownika
Gość

Re: Ekstraklasa chce zachęcić młodych ludzi do przychodzenia na mecze. Ruszyła kampania

Gość Śro Wrz 14, 2022 4:05 pm

hahaha Czasem zdarza mi się oglądać w internecie fragmenty z meczów ekstraklasy i aż śmiech mnie bierze jak na to patrze.
Awatar użytkownika
FHU UV

Re: Ekstraklasa chce zachęcić młodych ludzi do przychodzenia na mecze. Ruszyła kampania

FHU UV Śro Wrz 14, 2022 5:12 pm

Proszę się na mnie nie gniewać, ale ci piłkarze biegają jak inwalidzi. Wyjątkowo dobitnie widać to, gdy się przełączy z zachodnich lig, niekoniecznie najwyższych.

Mecze to nudy. Ostatnio nudniejsze są tylko msze w kościele.
Awatar użytkownika
ciekawy

ciekawy Śro Wrz 14, 2022 5:26 pm

"FHU UV" napisał(a): Proszę się na mnie nie gniewać, ale ci piłkarze biegają jak inwalidzi. Wyjątkowo dobitnie widać to, gdy się przełączy z zachodnich lig, niekoniecznie najwyższych.

Mecze to nudy. Ostatnio nudniejsze są tylko msze w kościele.

Burdy po meczach są najciekawsze, im gorszy zespół i mecz, tym większa awantura. A liga nasza słaba, piłkarz który coś strzeli po sezonie już gra dla w Niemczech. Nie liczyłbym też na rodzinne spędzanie czasu na takich meczach, chociaż taki model sprawdza się w wielu krajach, jedzenie i fajny czas, wynik mało istotny. PZPN za to trzyma się świetnie, chociaż udaje, że to nie on odpowiada za stan ligi. Ale to tym cisza.
Awatar użytkownika
Tomek

Tomek Śro Wrz 14, 2022 6:39 pm

Na te kopaninę? Nie, dzięki.
Awatar użytkownika
Marian

Marian Śro Wrz 14, 2022 7:02 pm

Mnie nie zachęcą. Po prostu produkt sportowy pod nazwą "ekstraklasa" musi być lepszy. Ja w weekend odpalam sobie La Liga, otwieram Perłę i mam 2 godziny czystej przyjemności. A przy oglądaniu tych naszych grajków, jaka to przyjemność?
Awatar użytkownika
iii

iii Śro Wrz 14, 2022 7:43 pm

zlikwidować obowiązek posiadania karty kibica to będzie więcej ludzi chodziło bo dzisiaj ktoś chce iść na mecz słyszy że musi wyrobić kartę poświęcic na to czas to zostaje w domu bo mu sie utrudnia pójście na mecz ,sam przestałem chodzić odkąd wprowadzono karty kibica
Awatar użytkownika
pinball

pinball Śro Wrz 14, 2022 11:01 pm

A gdyby tak zatrudnić standuperów, jak w kanale sportowym? Zwróćcie uwagę, na meczach w Ameryce też są dziewczyny kture machają tymi wieńcami.
Awatar użytkownika
D

D Śro Wrz 14, 2022 11:34 pm

Tak się dzieje dlatego, że przez wiele lat polska liga dostępna była tylko w kodowanym Canal+ i wielu ludzi przestało się tą ligą intersować. Gdyby nie było Ligi Mistrzów w TVP to za kilka lat nikt nie inetesowałaby sie i tymi rozgrywkami. Kodowanie zabija sport wyczynowy na dłuższą metę.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości