WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
jak

Elon Musk objęty śledztwem, trwa spór o przejęcia Twittera

jak Pią Paź 14, 2022 4:54 pm

Pieprzyć twittera. Napisałem dziś tym idiotom, którzy oblali Słoneczniki Van Gogha co powinni ze sobą zrobić i mi zawiesili konto na pół dnia po kilku sekundach od tweeta.
Awatar użytkownika
Pani Krysia (wym. 90/60/90)

Re: Elon Musk objęty śledztwem, trwa spór o przejęcia Twittera

Pani Krysia (wym. 90/60/90) Pią Paź 14, 2022 7:48 pm

"jak" napisał(a): Pieprzyć twittera. Napisałem dziś tym idiotom, którzy oblali Słoneczniki Van Gogha co powinni ze sobą zrobić i mi zawiesili konto na pół dnia po kilku sekundach od tweeta.

Nie do wiary! Jak można się tak brzydko wyrażać?! Jeśli się z czymś nie zgadzamy, to może się nam to co najwyżej serdecznie nie podobać, ale nie możemy tego nienawidzić! Za takie słownictwo powinna być krótka piłka, czyli perm-ban i tyle go widzieli.
Awatar użytkownika
jak

Re: Elon Musk objęty śledztwem, trwa spór o przejęcia Twittera

jak Pią Paź 14, 2022 9:22 pm

"Pani Krysia (wym. 90/60/90)" napisał(a):
"jak" napisał(a): Pieprzyć twittera. Napisałem dziś tym idiotom, którzy oblali Słoneczniki Van Gogha co powinni ze sobą zrobić i mi zawiesili konto na pół dnia po kilku sekundach od tweeta.

Nie do wiary! Jak można się tak brzydko wyrażać?! Jeśli się z czymś nie zgadzamy, to może się nam to co najwyżej serdecznie nie podobać, ale nie możemy tego nienawidzić! Za takie słownictwo powinna być krótka piłka, czyli perm-ban i tyle go widzieli.

Zgiń trollu.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości