WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Public Relations

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
rozbawiony socjalistami z piSSu

Ewa Bugała rezygnuje z pracy w Orlenie. "Spotkała mnie bezprecedensowa, brutalna fala hejtu"

rozbawiony socjalistami z piSSu Pią Lut 09, 2018 9:24 pm

Będzie odprawa? W końcu się kobita napracowała :D :D :D
Awatar użytkownika
Zniknij

Re: Ewa Bugała rezygnuje z pracy w Orlenie. "Spotkała mnie bezprecedensowa, brutalna fala hejtu"

Zniknij Pią Lut 09, 2018 9:26 pm

Nowy misiewicz rezygnuje? O matko, czyżby szybki transfer do kolejnej spółki Skarbu Państwa?
Awatar użytkownika
Irenka z podgardlem

Re: Ewa Bugała rezygnuje z pracy w Orlenie. "Spotkała mnie bezprecedensowa, brutalna fala hejtu"

Irenka z podgardlem Pią Lut 09, 2018 9:44 pm

Chyba z niej zrezygnowali po tak spektakularnej wtopie hahaha. I co na to prawnicy Orlenu?
Awatar użytkownika
Gość X

Gość X Pią Lut 09, 2018 9:44 pm

Pewnie to przez Schetynę.
Awatar użytkownika
Mati

Mati Pią Lut 09, 2018 9:46 pm

Ale do portfolio wpisik bedzie
Awatar użytkownika
Argus

Argus Pią Lut 09, 2018 9:48 pm

Myślałem że prezes Obajtek to prawdziwy twardziel, a tu okazał się cienki jak majonez. Żeby zwalniać człowieka pod wpływem hejtu Lisa, Wielińskiego, Chraboty i innych bliskowschodnich ?
Awatar użytkownika
Widz_777

Widz_777 Pią Lut 09, 2018 9:48 pm

Ciekawe jak teraz Pan Karnowski będzie zaklinał rzeczywistość? To jednak Panowie Warzecha, Semka i przede wszystkim Pan Szubartowicz mieli rację.
Może zadziałała najwyższa instancja?
Jeden z internautów napisał, czy nie za bardzo zaczęto wierzyć w sondaże.
A i sam Orlen powinien być tylko biznesem
Awatar użytkownika
Noname

Re: Ewa Bugała rezygnuje z pracy w Orlenie. „Spotkała mnie bezprecedensowa, brutalna fala hejtu”

Noname Pią Lut 09, 2018 10:28 pm

"A taki był ładny... amerykański... szkoodaaa..."
Awatar użytkownika
Aha

Re: Ewa Bugała rezygnuje z pracy w Orlenie. „Spotkała mnie bezprecedensowa, brutalna fala hejtu”

Aha Pią Lut 09, 2018 10:30 pm

Tak, tak. Wy się cieszycie, że ona nie zarobi 35k na etacie, a ona zaraz po cichutku będzie zarabiać 50k jako konsultant Orlenu ds komunikacji :)
Awatar użytkownika
Mały człowiek śmiesznej zmiany

Mały człowiek śmiesznej zmiany Pią Lut 09, 2018 10:31 pm

o jezu, o urwał... prezes znowu dba o czystość i ręcznie steruje procesem... co będzie jak prezesa zabraknie? toz to jeb.ie jak domek ze kart
Awatar użytkownika
m.

m. Pią Lut 09, 2018 10:33 pm

Przerazajace w jak wielu dziedzinach obecna wladza kompletnie nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji swoich decyzji, czy reakcji jakie wywołają. Niestety wiele innych jest o wiele ciezszych gatunkowo od tej błahostki.
Awatar użytkownika
zgr

zgr Pią Lut 09, 2018 10:34 pm

Szanowna Pani EB, to prawda, że była fala hejtu, ale ciężko pani na nią zapracowała.
Awatar użytkownika
znawca upadku

znawca upadku Pią Lut 09, 2018 10:37 pm

"zgr" napisał(a): Szanowna Pani EB, to prawda, że była fala hejtu, ale ciężko pani na nią zapracowała.

klasyczny ostry kac po mega szampanie
Awatar użytkownika
Solar

Solar Pią Lut 09, 2018 10:47 pm

Czy feministki będą bronić p. Ewy?
Awatar użytkownika
widz

widz Pią Lut 09, 2018 10:48 pm

EWUNIU.... Na ten hejt ZASŁUŻYŁAŚ począwszy od pracy w TVP... 👏
Wróć do Public Relations

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości