WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
X

Ewa Wanat rozpoczęła współpracę z Onetem. "Jestem freelancerką i nie chcę inaczej"

X Śro Lis 09, 2022 8:39 am

No i super
Awatar użytkownika
Zaciekawiony

Re: Ewa Wanat rozpoczęła współpracę z Onetem. "Jestem freelancerką i nie chcę inaczej"

Zaciekawiony Śro Lis 09, 2022 8:53 am

W sierpniu pani Wanat skończyła 60 lat. Co za problem przejść na emeryturę i sobie do niej dorabiać? Nie miałaby problemu, że nie starcza na rachunki
Awatar użytkownika
Axe

Re: Ewa Wanat rozpoczęła współpracę z Onetem. "Jestem freelancerką i nie chcę inaczej"

Axe Śro Lis 09, 2022 11:52 am

Najpierw Majdan-ekspert teraz Wanat-felietonistka. Nic dziwnego, że Onet pikuje mimo kopiowania na coraz większą skalę stylu (beznadziejnego) Wupy
Awatar użytkownika
Marlena

Marlena Śro Lis 09, 2022 4:35 pm

Wciąż się drze?
Awatar użytkownika
.

. Śro Lis 09, 2022 7:46 pm

"Zaciekawiony" napisał(a): W sierpniu pani Wanat skończyła 60 lat. Co za problem przejść na emeryturę i sobie do niej dorabiać? Nie miałaby problemu, że nie starcza na rachunki
Raczej na pewno to już zrobiła, tylko polska emerytura w Berlinie nie wystarczy na najem nawet małego lokum.
Awatar użytkownika
Aj

Aj Śro Lis 09, 2022 10:45 pm

Szukam pracy, za mną 25 lat w dziennikarstwie. Mieszkam za granicą. Znam 4. języki. Może ktoś...
Awatar użytkownika
Gi

Gi Czw Lis 10, 2022 5:24 pm

Pieprzyć ekshibicjonizm. Historia niewygórowanej Ewy Wanat.
Awatar użytkownika
Gdzie to można zobaczyć?

Gdzie to można zobaczyć? Wto Lip 25, 2023 5:50 pm

No jakoś jej nie widzę. Ten tekst jest sprzed prawie roku. Tam do Onetu i takiego ogólnego ględzenia ona się nadaje bo jednak pochodzi z inteligenckiej rodziny i dzięki poznanskim mediom publicznym miała potem lata labyw Tok FM, więc tam jakaś jedną gazetę dziennie czytała. Ale nic więcej. Nie znam żadnego jej dorobku, który kwalifikowałby ją do czegoś więcej poza felietony na poziomie Elizy Michalik.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości