WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
szok

„Fakty” liderem oglądalności w 2019 roku, „Wiadomości” z największym wzrostem. „Widzowie wracają do oglądania dzienników”

szok Śro Sty 08, 2020 8:28 am

wszystko z winy . portali, które zamiast informacji serwują click-baity
Awatar użytkownika
Ja_2020

Re: „Fakty” liderem oglądalności w 2019 roku, „Wiadomości” z największym wzrostem. „Widzowie wracają do oglądania dzienników”

Ja_2020 Śro Sty 08, 2020 10:08 am

To i tak szok, że Wiadomości gromadzą taką widownię przy tak niskim poziomie jaki reprezentują. Czego ludzie szukają oglądając ten program? Rozrywki? Innej opcji nie widzę
Awatar użytkownika
anna

Re: „Fakty” liderem oglądalności w 2019 roku, „Wiadomości” z największym wzrostem. „Widzowie wracają do oglądania dzienników”

anna Śro Sty 08, 2020 10:38 am

To że telewizyjne programy informacyjne wciąż gromadzą 1,5 - 2 - 2,5 miliona widzów to nie znaczy, że Polska jako naród będzie lepsza czy gorsza (uczciwość, wartości, rozwaga, właściwe postrzeganie świata itd.). To tylko liczby. Mądrości od poziomu oglądalności nikomu nie przybędzie. A za 5 - 10 lat internet i tak wszystko pozamiata.
Awatar użytkownika
LoL

LoL Śro Sty 08, 2020 11:03 am

Faktów nie jestem w stanie oglądać...tak jak nie mogę już czytać gw. Koszmarna, jednostronna farbowana propaganda i manipulacja. Tak, Wiadomości też jadą po swojej lini. Ale tam przedzierają się jakieś infomacje, można sobie wyrobić zdanie na temat ...nawet przy ciepłej danuśce. W faktach nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć. Nawet, gdyby nad Wisłą wybiła ropa, byłoby to straszne zło dla upich Polaków ...no chyba, że bolek przecinałby wstęgę, tvn miał udziały, a olejnik klaskałaby lify.
Awatar użytkownika
Ja_2020

Ja_2020 Śro Sty 08, 2020 11:33 am

W Wiadomościach przedzierają się jedynie kłamstwa. Taki jeden wielki LOL. :)
Awatar użytkownika
ja

ja Śro Sty 08, 2020 11:51 am

no ale Olechowski trzeba przyznać rozruszał Wiadomości. Skończył z paździerzem. Teraz to Fakty wypadają blado przy programie TVP
Awatar użytkownika
Sebek

Sebek Śro Sty 08, 2020 12:18 pm

Brawoo FAKTY TVN lubimy oglądać zawsze o 19:00 BRAWOO TVN mówią prawdę..
Awatar użytkownika
Grzesiek

Grzesiek Śro Sty 08, 2020 12:18 pm

TVP same kłamstwa i kłamstwa mówią straże nie jechali na pomoc i kłamią TVP wiadomości 1 ........
Awatar użytkownika
Brunok

Brunok Śro Sty 08, 2020 12:20 pm

oko za okiem widać Fakty są liderami a nie TVP wiadomości tylko TVP nie umie przegrywać tvn ... PAJACE TVP
Awatar użytkownika
lolol

lolol Śro Sty 08, 2020 2:59 pm

"ja" napisał(a): no ale Olechowski trzeba przyznać rozruszał Wiadomości. Skończył z paździerzem. Teraz to Fakty wypadają blado przy programie TVP

skończył z paździerzem? słucham?
Awatar użytkownika
widz

widz Śro Sty 08, 2020 3:16 pm

W wiadomościach wiadomości dla Lol, on taki obiektywny jest jak TVP.
Awatar użytkownika
Widz

Widz Śro Sty 08, 2020 3:43 pm

Media to po prostu technostruktura, która wie jak wykorzystać dorobek neuronauk i drwić sobie z ludzi nieoczytanych i zbijać jeszcze na tym kase.
Awatar użytkownika
wes

wes Śro Sty 08, 2020 3:47 pm

"Ja_2020" napisał(a): To i tak szok, że Wiadomości gromadzą taką widownię przy tak niskim poziomie jaki reprezentują. Czego ludzie szukają oglądając ten program? Rozrywki? Innej opcji nie widzę

a o swoim poziomie nie myślisz?
Awatar użytkownika
Polak katolik

Polak katolik Śro Sty 08, 2020 3:51 pm

Polecam Wydarzenia Polsat.
Awatar użytkownika
rh minus

rh minus Śro Sty 08, 2020 3:52 pm

"wes" napisał(a):
"Ja_2020" napisał(a): To i tak szok, że Wiadomości gromadzą taką widownię przy tak niskim poziomie jaki reprezentują. Czego ludzie szukają oglądając ten program? Rozrywki? Innej opcji nie widzę

a o swoim poziomie nie myślisz?

Jeśli ktośr myśli o swoim poziomie, po prostu ogląda co innego
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości