WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
expert

„Fakty” liderem programów informacyjnych, „Teleexpress” stracił najwięcej widzów

expert Czw Maj 04, 2017 2:45 pm

To nie jest prawda. Kórwizja nawet jak traci to zyskuje. Uprzejmie donoszę, że nie skończył się jeszcze telefoniczny sondaż na grupie 100 osób, który pokaże prawdziwe wyniki Kórwizji.
Awatar użytkownika
Sic

Re: „Fakty” liderem programów informacyjnych, „Teleexpress” stracił najwięcej widzów

Sic Czw Maj 04, 2017 2:46 pm

O boli boli taki spadek. Nawet rezimowe Wiadomości wyprzedziły juz Teleexpress. Co ten Pobudzin wyprawia z "najlepszym" dziennikiem TVP
Awatar użytkownika
abcdefgh

Re: „Fakty” liderem programów informacyjnych, „Teleexpress” stracił najwięcej widzów

abcdefgh Czw Maj 04, 2017 3:34 pm

Proszę jeszcze informacje o oglądalności "Faktów" i pozostałych serwisów w internecie oraz proszę uwzględnić oglądalność "Wydarzeń" dla Polsat 2 oraz "Teleexpressu" i "Wiadomości" dla TVP Polonia.
Awatar użytkownika
prawnik

prawnik Czw Maj 04, 2017 3:34 pm

Skoki, skoki... i po skokach.
Awatar użytkownika
wlad

wlad Czw Maj 04, 2017 4:13 pm

Fakty ? Jakie fakty? Fakty medialne, czyli zwykłe manipulacje raczej.
Awatar użytkownika
Nicki

Nicki Czw Maj 04, 2017 4:15 pm

Już niedługo tylko 10% osób w wieku 16:49 będzie oglądało dziennik tv
Awatar użytkownika
Ała

Ała Czw Maj 04, 2017 4:58 pm

Potencjał spadków Wiadomości z wolna się wyczerpuje, ale nadal nie przestaje mnie zadziwiać.
A jeszcze dwa lata temu Wiadomości były nienaruszalnym liderem.
Awatar użytkownika
Nicki

Nicki Czw Maj 04, 2017 7:33 pm

"Ała" napisał(a): Potencjał spadków Wiadomości z wolna się wyczerpuje, ale nadal nie przestaje mnie zadziwiać.

Ogólnie oglądalność dzienników się zmniejsza, ludzi uciekają do internetu.
Dobr azmiana tylko przyspieszyła ten proces
Awatar użytkownika
maturzysta

maturzysta Czw Maj 04, 2017 7:41 pm

"Ała" napisał(a): Potencjał spadków Wiadomości z wolna się wyczerpuje, ale nadal nie przestaje mnie zadziwiać.

"ostał im się jeno sznur"
Awatar użytkownika
Mi

Mi Czw Maj 04, 2017 7:52 pm

żeby się uratować zostało im tylko przerzucenie M jak miłość na 18:30 do TVP1
Awatar użytkownika
Koorski

Koorski Czw Maj 04, 2017 8:04 pm

Lichotę posunąłem jako szefa TVP Info! :
Awatar użytkownika
Ja

Ja Czw Maj 04, 2017 9:03 pm

Przeciez Wiadomości zaczęły regularnie przegrywać z Faktami od stycznia 2017, kiedy Nielsen "zaktualizował" panel badawczy. Wcześniej oba programy szły łeb w łeb
Awatar użytkownika
sin

sin Czw Maj 04, 2017 9:15 pm

Pobudzin szefem TAI, a wy głupotami się zajmujecie...
Awatar użytkownika
aa

aa Czw Maj 04, 2017 9:49 pm

W nagrodę za rozwalenie Teleexpresu Pobudzin został szefem TAI
Awatar użytkownika
Weronika

Weronika Czw Maj 04, 2017 10:43 pm

"Fakty" - lewacki serwis informacyjny dla masówki.
"Wiadomości" i "Teleexpress" - elitarne serwisy dla inteligencji i wysoka oglądalność nie jest im potrzebna do tego, żeby być lepszymi od strony merytorycznej.
Tyle w temacie.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości