WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Janusz

Fala manifestacji przed sklepami Leroy Merlin i Auchan (wideo)

Janusz Wto Kwi 12, 2022 7:36 am

Bojkoty sklepów stają się coraz bardziej irytujące. Ja, zwykły człowiek, nie mogę kupić paneli w Leroy Merlin, gdyż sklep ten jest zły i pakuje pieniądze do kieszeni Putina. Ale to że Leroy Merlin jest sponsorem piłkarskiej reprezentacji Polski to nikomu nie przeszkadza...
Awatar użytkownika
Teleman

Re: Fala manifestacji przed sklepami Leroy Merlin i Auchan (wideo)

Teleman Wto Kwi 12, 2022 8:48 am

Janusz trochę racji masz ,ale to też świadczy o Tobie że nie masz oporów w dawaniu zarobić takiej firmie ,ja sobotnie zakupy zawsze robiłem w Auchan ,już nie robię
Awatar użytkownika
Piotrek Pollack

Piotrek Pollack Wto Kwi 12, 2022 9:04 am

Ktoś u nich kupuje ? Bo ja nigdy nie przekroczyłem progu ich sklepów, choć mam swoje lata i dodam że z francuskich rzeczy, to tylko plaża Saint-Tropez i słynna nitowana wieża, bo reszta, to tak jak u nas, beznadzieja Panie, beznadzieja.
Awatar użytkownika
asia28

asia28 Wto Kwi 12, 2022 9:15 am

Akcja bojkotu staje się coraz bardziej powszechna! Coraz więcej osób bojkotuje. Może czas żeby wycofali się z rosji?
Awatar użytkownika
Sebastian

Sebastian Wto Kwi 12, 2022 9:18 am

Do Auchan nie chodzę. Bo jest mi nie po drodze.
Awatar użytkownika
Spokojny

Spokojny Wto Kwi 12, 2022 9:54 am

Sklep mogę wybrać, reprezentacja piłkarska Polski jest jedna i mogę tylko oczekiwać, że PZPN nie będzie kontynuować współpracy z tak skompromitowanym sponsorem.
Awatar użytkownika
Chainsaw Chuck

Chainsaw Chuck Wto Kwi 12, 2022 10:41 am

Tymczasem w Auchan i Leroy Merlin tabuny Ukraińców spokojnie robią zakupy.
Awatar użytkownika
paradox

paradox Wto Kwi 12, 2022 11:42 am

Nowy zawod w Polsce. Manifestujący.
Protestujacy co chwile szukaja nowego pokarmu. Jak nie kod, strajk kobiet to sklepy. Jedźcie do centrali Francji protestowac.
Awatar użytkownika
Maciek

Maciek Wto Kwi 12, 2022 11:43 am

"Chainsaw Chuck" napisał(a): Tymczasem w Auchan i Leroy Merlin tabuny Ukraińców spokojnie robią zakupy.
nie pisz bzdur pls, ja robię solidarnie bana na te sklepy, papapa i nie obrażę się jak wyjdziecie z PL
Awatar użytkownika
Karol

Karol Wto Kwi 12, 2022 12:32 pm

"asia28" napisał(a): Akcja bojkotu staje się coraz bardziej powszechna! Coraz więcej osób bojkotuje. Może czas żeby wycofali się z rosji?

Nie ma potrzeby aby wycofywali się z Rossji - lepiej niech się wycofają z Europy. Głupki póki co straciły rynek Ukrainy gdzie szykuje się wieloletni sezon budowlano-remontowy!
Awatar użytkownika
Piotrek Pollack

Piotrek Pollack Wto Kwi 12, 2022 1:33 pm

"Piotrek Pollack" napisał(a): Ktoś u nich kupuje ? Bo ja nigdy nie przekroczyłem progu ich sklepów, choć mam swoje lata i dodam że z francuskich rzeczy, to tylko plaża Saint-Tropez i słynna nitowana wieża, bo reszta, to tak jak u nas, beznadzieja Panie, beznadzieja.[/quote
Dodam, Louis, Vanessa i Luc, ale te osoby, to nie francuzi, a ikony kina
Awatar użytkownika
gosc

gosc Wto Kwi 12, 2022 3:32 pm

bez sensu, w tych sklepach siedza na kasie tez Ukrainki,ktore obok polek zarabiaja pieniazki na rodziny,ubezpieczenie i zeby jeszcze troche hajsu zostalo i bylo z czego dac na Ukraine,tak? bo zeby dac na Ukraine to trzeba miec z czego.
Ludzie maja tak poj...ne w glowach przez dywanowy nalot propagandy,ze az sie wierzyc nie chce.
Trwa podmiana etniczna,silna,najwieksza w historii akcja przesiedlania i wymieszania etnicznego z Polakami,Juz sa skargi na roszczeniowosv przesiedlencow,juz narastaja napiecia na skutek zupelnie nieprawdopodobnych beneficjow dla przesiedlencow ktorych odmawia sie Polakom i to bedzie narastac. Na razie jest emocjonalne wzmozenie na skuek dywanowej propagandy pro- ukrainskiej.
Matki z dziecmi musza znalez schronienie,zeby bylo humanitarnie,no ale wiele rzeczy budzi podejrzenie. Dlaczego panstwo polskie ma utrzymywac ukrainskich bezrobotnych? Panstwo ukrainskie dziala,niech wyplaca nam pieniadze na Ukraincow. Polska jest finansowo zadluzona,nie potrzeba nam wiecej
Dlaczego Zelenski nie troszczy sie o swoich obywateli.?
Awatar użytkownika
gosc

gosc Wto Kwi 12, 2022 3:43 pm

i tymczasem przyjaciel Zelenskiego - Ameryka, nie zamierza zrywac wspolpracy z Rosjanami w zakresie wspolnych projektow kosmicznych,ktore beda kontynuowane,bo wspolpraca dobrze sie uklada,tak oswiadczyl szef z NASA - JOEL MONTALBANO.!
A ludzie staja pod sklepikami emocjonalnie wzmozenie,bez sladu mysli krytycznej. Te akcje moga byc i pewnie sa sterowane przez agenture wplywu.. Nie wiadomo co dzieje sie NAPRAWDE na Ukrainie,bo brak jest korespondentow wojennych,dzialajacych na polu z armia .Podaje sie ludziom spreparowana papke propagandowa. Trzeba uwazac!
Awatar użytkownika
Piotrek Pollack

Piotrek Pollack Wto Kwi 12, 2022 4:00 pm

"gosc" napisał(a): i tymczasem przyjaciel Zelenskiego - Ameryka, nie zamierza zrywac wspolpracy z Rosjanami w zakresie wspolnych projektow kosmicznych,ktore beda kontynuowane,bo wspolpraca dobrze sie uklada,tak oswiadczyl szef z NASA - JOEL MONTALBANO.!
A ludzie staja pod sklepikami emocjonalnie wzmozenie,bez sladu mysli krytycznej. Te akcje moga byc i pewnie sa sterowane przez agenture wplywu.. Nie wiadomo co dzieje sie NAPRAWDE na Ukrainie,bo brak jest korespondentow wojennych,dzialajacych na polu z armia .Podaje sie ludziom spreparowana papke propagandowa. Trzeba uwazac!

Świat vel Ziemia, to życie idiotów i tacy nami rządzą i chcą kolonizować Marsa, niestety.
Awatar użytkownika
Jasa

Jasa Wto Kwi 12, 2022 4:30 pm

Bylem w weekend w Auchan Wałbrzych i Leroy jelenia góra. Mnóstwo wydawało się zdrowo myślących ludzi,żaden baran nie kładł się ma asfalcie i nie wierzgał nóżkami. Ale jeśli by leżał musiałbym niestety przejść po nim,zaczął by się rzucać oberwał by pewnie gazem i poszedłbym dalej na zakupy szukając tańszych artykułów niż np.u konkurencji. W sumie tam pracują Polacy,niech mają też miejsce pracy i wypłate,muszą utrzymać zapewne też rodziny,a ten wierzgający nóżkami na asfalcie Polakowi napewno ręki nie poda ,czy kromki chleba.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 3 gości