WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
G

Fundacja Otwarty Dialog przejęła Sok z Buraka. „Postaramy się nadawać satyrze możliwe cywilizowane formy”

G Pią Kwi 02, 2021 5:12 am

Obrzydliwy ściek przedstawiany jako krynica demokracji. Teraz jeszcze ruska agentura. Opozycyjne media coraz bardziej spychają się na radykalne pozycje. Totalna Opozycja - totalne media.
Awatar użytkownika
brat ze Szwecji

Re: Fundacja Otwarty Dialog przejęła Sok z Buraka. „Postaramy się nadawać satyrze możliwe cywilizowane formy”

brat ze Szwecji Pią Kwi 02, 2021 7:16 am

Panie Romanie, czy może pan mi przesłać kilkaset złotych, bo jestem pod kreską. zapewniam pana, że mam zasięgi 3 - 7 milionów obserwujących miesięcznie.
Awatar użytkownika
Kohelet

Re: Fundacja Otwarty Dialog przejęła Sok z Buraka. „Postaramy się nadawać satyrze możliwe cywilizowane formy”

Kohelet Pią Kwi 02, 2021 8:31 am

rynsztok
Awatar użytkownika
huhu

huhu Pią Kwi 02, 2021 11:17 am

Farma trolli Brejzy, żebrzący Burak-Zagozda i Kuń. Niezły team :D
Awatar użytkownika
Ania

Ania Pią Kwi 02, 2021 11:19 am

Fundacja Otwarty Dialog powinna być już dawno zdelegalizowana
Awatar użytkownika
Wojtek 1 23 45

Wojtek 1 23 45 Pią Kwi 02, 2021 11:21 am

Ponieważ jest Wielki Piątek, a nie widzę życzeń na głównej stronie, więc wyręczę redakcję: Dużo radości ze Zmartwychwstania Pańskiego!
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
tomek

tomek Pią Kwi 02, 2021 12:16 pm

ruskie trolle, buraki i koniu piekny patologiczny trójkąt
Awatar użytkownika
Adaś

Adaś Pią Kwi 02, 2021 1:00 pm

"brat ze Szwecji" napisał(a): Panie Romanie, czy może pan mi przesłać kilkaset złotych, bo jestem pod kreską. zapewniam pana, że mam zasięgi 3 - 7 milionów obserwujących miesięcznie.

bra bra bra bra cie mój ale ale ale z cie cie cie bie stra stra stra stra szny wuj!
Awatar użytkownika
Były Leming

Były Leming Pią Kwi 02, 2021 1:16 pm

Sok z Putina.
Awatar użytkownika
fuj

fuj Pią Kwi 02, 2021 2:16 pm

Praktycznie jeden komentator, a jaki płodny, i to w Wielki Piątek.
Awatar użytkownika
martie

martie Pią Kwi 02, 2021 3:42 pm

"W odpowiedzi na tym fanpage’u porównano go do Mariusza Trynkiewicza"
..ale kłamiecie
Awatar użytkownika
margos

margos Pią Kwi 02, 2021 3:58 pm

notak
Awatar użytkownika
brygel

brygel Pią Kwi 02, 2021 4:47 pm

I tak cię nic nie zmieni, a jak już to tylko na gorsze
Awatar użytkownika
wujek

wujek Pią Kwi 02, 2021 4:50 pm

george podsypie kaskę i sługusy esbe. ckie będą puszczać paszkwile. komunizm to zło
Awatar użytkownika
Moldawia

Moldawia Pią Kwi 02, 2021 6:09 pm

Czy to ta fundacja w ktorej zona przyprawia mezowi rogi z moldawskim oligarcha - nagrania (pewnie ruskich sluzb) mozna znalezc na stronach dla doroslych :)
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości