WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
BitelDżews

„Gazeta Polska Codziennie” zachęca, by wysyłać wazelinę dziennikarzom z Towarzystwa Dziennikarskiego

BitelDżews Wto Mar 21, 2017 1:01 pm

Super okładka. Nazywają rzeczy po imieniu
Awatar użytkownika
Uradowany

Re: „Gazeta Polska Codziennie” zachęca, by wysyłać wazelinę dziennikarzom z Towarzystwa Dziennikarskiego

Uradowany Wto Mar 21, 2017 1:47 pm

Doskonały pomysł, już wysyłam.
Awatar użytkownika
widz555

Re: „Gazeta Polska Codziennie” zachęca, by wysyłać wazelinę dziennikarzom z Towarzystwa Dziennikarskiego

widz555 Wto Mar 21, 2017 1:56 pm

Tak w ogóle to jest podżeganie, dlaczego redakcja chce się wycierać czytelnikami?
Co będzie następne? Golenie na łyso, malowanie drzwi, dziurawienie opon w samochodach?
Awatar użytkownika
mp

mp Wto Mar 21, 2017 2:03 pm

to jest arcy śmieszne gdy największe przydupasy PIS zarzucają komuś wazeliniarstwo. Żaden Lis czy Warzecha takich bzdur nie powiedzą, a też polityczni. No ale wsieci/gpc/republika/niezalezna jako odłam propagandowy PIS ośmiesza się co chwile. Szkoda że ich ciemny lud to kupuje.
Awatar użytkownika
Ryszard

Ryszard Wto Mar 21, 2017 2:26 pm

Kto by się spodziewał, że Sakiewicz to taki ekspert od wazeliny.
Awatar użytkownika
czytelnik

czytelnik Wto Mar 21, 2017 3:04 pm

To zabawne, że tak dużo do powiedzenia o całkiem perwersyjnych zachowaniach seksualnych mają redaktorzy gazety uchodzącej za katolicką i konserwatywną.
Awatar użytkownika
ja

ja Wto Mar 21, 2017 3:21 pm

Całe to towarzystwo za niemieckiej okupacji donosiłoby na Polaków bo oni donoszenie mają we krwi. Banda antypolskich wszy.
Awatar użytkownika
YKK

YKK Wto Mar 21, 2017 3:48 pm

Tłustemu królowi wazeliny już się chyba ulało skoro chce teraz wysyłać wazelinę innym. Swoją drogą podobno do drugich ust najlepiej używać sakielinę rumiankową.
Awatar użytkownika
Media ! Co z wami ?

Media ! Co z wami ? Wto Mar 21, 2017 7:37 pm

Nie jestem zwolenniczką opcji tej gazety, ale ci na "jedynce" oraz ich kamraci totalnie odlecieli jako "dziennikarze"
Dlaczego media na terenie RP to zbiorowisko odlotowców i dziwadeł pieniackich ?
Urzędnicy, politycy i dziennikarze to najbardziej zblazowane środowiska !
Awatar użytkownika
vver

vver Wto Mar 21, 2017 8:09 pm

brawo super okładka
Awatar użytkownika
Ares

Ares Wto Mar 21, 2017 9:35 pm

GPC jako potentat w produkcji wazeliny na pewno wie co mówi
Awatar użytkownika
sin

sin Śro Mar 22, 2017 5:26 am

Nie wiem, ile kosztuje wazelina w hurcie, ale redakcję towarzysza Sakiewicza powinna obsłużyć cała betoniarka wzmiankowanego smarowidła. Przez okno najlepiej...
Awatar użytkownika
Polak

Polak Śro Mar 22, 2017 7:28 am

Kto jak kto, ale towarzysz Sakiewicz zna się na wazelinie nie od dziś.
Awatar użytkownika
yatsu

yatsu Śro Mar 22, 2017 7:43 am

Jeden z największych wazeliniarzy czuje się osamotniony i na siłę chce dokooptować sobie towarzystwo....
Awatar użytkownika
Jacek

Jacek Śro Mar 22, 2017 12:00 pm

Pewnie mają duży zapas swojej. Kończą się terminy ważności więc trzeba ją jakoś zagospodarować.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości