WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Wolak

„Gazeta Wyborcza” ma 170 tys. subskrybentów cyfrowych, 21 proc. wpływów z internetu

Wolak Czw Lut 28, 2019 11:18 am

I prawidłowo. A prawackie gadzinówki tylko żyją z reklam spółek skarbu państwa i rządowych reklam.
Awatar użytkownika
dr Strosmeier

Re: „Gazeta Wyborcza” ma 170 tys. subskrybentów cyfrowych, 21 proc. wpływów z internetu

dr Strosmeier Czw Lut 28, 2019 11:21 am

HAhahahahahha 75% tych prenumeratorów cyfrowych, to gratisowi użytkownicy pierwszego miesiąca:))))
Awatar użytkownika
ek.

Re: „Gazeta Wyborcza” ma 170 tys. subskrybentów cyfrowych, 21 proc. wpływów z internetu

ek. Czw Lut 28, 2019 11:45 am

"dr Strosmeier" napisał(a): HAhahahahahha 75% tych prenumeratorów cyfrowych, to gratisowi użytkownicy pierwszego miesiąca:))))

O, jest i pierwszy wtórny analfabeta z PiS-owskiej kuźni talentów.
"Kwartalne, półroczne i roczne prenumeraty cyfrowe stanowiły 87 proc. wszystkich aktywnych dostępów, a liczba transakcji automatycznych wzrosła aż o 79 proc",

Gratulacje dla Wyborczej. Potraficie niesłychanie wkurzać, ale jednak wciąż jesteście wszechstronnym, ważnym i potrzebnym medium.
Awatar użytkownika
gosc1

gosc1 Czw Lut 28, 2019 12:18 pm

Tzn. ze Wyborcza tonie...
Awatar użytkownika
Obojętny

Obojętny Czw Lut 28, 2019 12:29 pm

Nie jestem za żadną z opcji politycznych. Jednak kiedy mam wybór i decyduję, z których mediów mogę zdobywać informację, zdecydowanie będzie to Gazeta Wyborcza, aniżeli prawicowe periodyki. Niestety, mimo mojej obojętności, bardziej cenie sobie warsztat dziennikarzy GW. A fakt, że mają tylu subskrybentów, cieszy mnie bardzo. Bo daje nadzieję, że za parę lat — po transformacji mediów — dziennikarstwo będzie nie tylko potrzebne, ale będzie dochodowe dla osób wykonujących ten zadów. A studenci stażyści będą się od nich uczyć, a nie prowadzili duże serwisy.
Awatar użytkownika
Gary

Gary Czw Lut 28, 2019 12:59 pm

A o wygranej Pawłowicz z Lisem i Kim dalej cisza na ......
Awatar użytkownika
marian

marian Czw Lut 28, 2019 1:20 pm

"Gary" napisał(a): A o wygranej Pawłowicz z Lisem i Kim dalej cisza na ......
A o zarobkach dla Pani od Marketingu w NBP, także cisza ale w Wiadomościach.
Awatar użytkownika
pavv

pavv Czw Lut 28, 2019 2:13 pm

Co to jest... co to jest biorąc papierową sprzedaż sprzed lat wynoszącą ponad milion egzemplarzy dziennie. Taki wynik byłby dobry 10 czy 15 lat temu, a teraz to tylko średniej wielkości miasteczko.
Awatar użytkownika
Habanera

Habanera Czw Lut 28, 2019 2:20 pm

Gratulacje! Jest to jedyny portal i gazeta codzienna w Polsce na światowym poziomie. Szczególnie wdzięczny jestem dziennikarzom za to, że sumiennie kontrolują rządzących, śledząc i dokumentujac ich nadużycia, niekompetencje oraz ich niespotykanyh niespotykany w cywilizowanym świecie bezwstyd (afera z dwoma wieżami, pensje w NBP, skandal w KNF,itd.).
Awatar użytkownika
Farmazon

Farmazon Czw Lut 28, 2019 3:23 pm

W ostatnim numerze Wyborcza też napisze, że sprawy mają się znakomicie
Awatar użytkownika
rozbawiony socjalistami z piSSu

rozbawiony socjalistami z piSSu Czw Lut 28, 2019 5:56 pm

Widać bardzo zabolało pisowskich trolli.
Proponuję taktykę już przećwczoną przez centralę: skoro 1 to więcej niż 27, to 170 tyś. subskrybentów to...
Do dzieła narodowi socjaliści. Rewolucja wszak trwa!
Awatar użytkownika
nissin

nissin Czw Lut 28, 2019 6:21 pm

O to to, zbliża się termin podania wyników finansowych za rok 2018-Agora jest w plecy, tak jak kiedyś pisałem, podawanie liczby subskrybentów to zasłona dymna dla wyników finansowych spółki.
Awatar użytkownika
Jwch

Jwch Czw Lut 28, 2019 7:14 pm

170tysiecy to dużo? Jakoś mnie nie dziwi nie wspominając że dziwie się że agora jeszcze istnieje
Awatar użytkownika
Danuta

Danuta Pią Mar 01, 2019 2:08 am

Agora uparcie nie podaje jakie ma przychody z tzw. prenumerat cyfrowych. NYT, na którym chce się wzorować podaje takie dane co miesiąc. Wiecie dlaczego? Bo wówczas okazałoby się, że prenumetraty są praktycznie rozdawane lub sprzedawane razem z gazetą za symboliczne kwoty. Tych przychodów praktycznie nie ma, więc Agora rownie dobrze mogłaby podać i (poda za rok) , że ma np. 200 tys. prenumeratorów. Nikt tego nie weryfikuje, nie ma w Polsce żadnych standardów dot, wydań online. A jak zobaczycie wkrótce w raporcie giełdowym przychody z GW znów spadną zdecydowanie mocniej niż rynek. Tak jest od 3 lat, gdy Agora została odcięta od pieniędzy z urzędów i spółek państwowych.
Awatar użytkownika
Michic

Michic Pią Mar 01, 2019 3:30 am

Przy takich informacjach warto dodać, że gdyby Agora napisała, że ma 170 milionów czytelników cyfrowych to pewnie część czytelnikó gw uwierzyłaby w to...
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości