WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
mike

Google zaciska pasa w biurach: rzadziej wymiana komputerów, zszywacze na recepcji

mike Wto Kwi 04, 2023 11:44 am

Skoro już na zszywaczach za 2 dolary i taśmie klejącej za dolara oszczędzają to chyba bardzo źle się dzieje.
Awatar użytkownika
PK

Re: Google zaciska pasa w biurach: rzadziej wymiana komputerów, zszywacze na recepcji

PK Wto Kwi 04, 2023 11:45 am

Każdy menadżer dostał zadanie aby ograniczyć koszty o 15%, więc tną co się da. Najpierw pracowników, później inne drobne koszty. Google stało się klasyczną korporacją, która nie potrafi wykorzystać okazji...
Awatar użytkownika
mike

Re: Google zaciska pasa w biurach: rzadziej wymiana komputerów, zszywacze na recepcji

mike Wto Kwi 04, 2023 1:15 pm

"PK" napisał(a): Google stało się klasyczną korporacją, która nie potrafi wykorzystać okazji...

Nie stało się. Zawsze było, a korporacjach najważniejszym narzędziem pracy jest Excel.
Awatar użytkownika
gg

gg Wto Kwi 04, 2023 1:20 pm

ale na stołówkach jedzonko dalej za darmo?;)
Awatar użytkownika
FB G

FB G Wto Kwi 04, 2023 5:32 pm

Dostałem właśnie maila i już odeszłem. Dziękuję za takie ograniczenia, w Oracle przyjmują z otwartymi ramionami
Awatar użytkownika
Rafal_Mlotek

Rafal_Mlotek Wto Kwi 04, 2023 5:46 pm

"FB G" napisał(a): Dostałem właśnie maila i już odeszłem. Dziękuję za takie ograniczenia, w Oracle przyjmują z otwartymi ramionami
Odszedłem :)
Awatar użytkownika
mike

mike Wto Kwi 04, 2023 7:05 pm

"Rafal_Mlotek" napisał(a):
"FB G" napisał(a): Dostałem właśnie maila i już odeszłem. Dziękuję za takie ograniczenia, w Oracle przyjmują z otwartymi ramionami
Odszedłem

On lepiej wie co zrobił.
Awatar użytkownika
Krasawica

Krasawica Wto Kwi 04, 2023 9:29 pm

,,zszywacze na recepcji" w firmie, która ma x mld dolarów zysku ?????
Ktoś sobie jaja robi?
Awatar użytkownika
a

a Śro Kwi 05, 2023 12:31 am

"Krasawica" napisał(a): ,,zszywacze na recepcji" w firmie, która ma x mld dolarów zysku ?????
Ktoś sobie jaja robi?

kolejna oszczędności będzie noszenie jednych gaci przez tydzień dla zaoszczędzenia na praniu przez pracowników, bo pensje obetną :D
Awatar użytkownika
janiu

janiu Śro Kwi 05, 2023 7:23 am

google :-)
:)
Awatar użytkownika
drzymel

drzymel Śro Kwi 05, 2023 4:37 pm

"Krasawica" napisał(a): ,,zszywacze na recepcji" w firmie, która ma x mld dolarów zysku ?????
Ktoś sobie jaja robi?

Zysk jest dla właściciela. A nie po to, by szeregowy pracownik mógł się bawić zszywaczem.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości