WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Ja

Google+ zyskuje w Polsce dzięki integracji z Google, ale pozostaje „miastem duchów”

Ja Czw Mar 13, 2014 11:54 am

Google wręcz chamsko ciągle namawiaja do połączenia konta na youtube z gmail jedynie poprzez g+. I jeszcze wybrana wersja nicku do nich nie dociera-za każdym razem trzeba potwierdzać pod jakim nickiem chce się występować.
Awatar użytkownika
lg

Re: Google+ zyskuje w Polsce dzięki integracji z Google, ale pozostaje „miastem duchów”

lg Czw Mar 13, 2014 2:52 pm

a ja i tak wolę G+ - jest w nim żywa i bezinteresowna komunikacja ze znajomymi a nie jak w Facebooku jedynie reklama i reklama i reklama i zbijanie kasy kolejnym członkom zarządu F
Awatar użytkownika
analityk

Re: Google+ zyskuje w Polsce dzięki integracji z Google, ale pozostaje „miastem duchów”

analityk Pią Mar 14, 2014 9:24 am

Bo google powinien kupić naszą klasę i ją zintegrować z G+ a wtedy od razu by się stał konkurencją dla FB - przynajmniej w ilości userów :)
Awatar użytkownika
jak

jak Pią Mar 14, 2014 2:41 pm

Mogą sobie wywierać presję, ale ja i tak nie mam zamiaru z tego korzystać.
Awatar użytkownika
_

_ Nie Mar 16, 2014 9:45 pm

Kiedy Unia zajmie się FB i Googlem, ich monopolem, pozycją, tym że nie robią sobie nic z prawa i prywatności ? Chcą działać w UE niech się dostosują...blokada na miesiąc i rura zmięknie. Może jakieś europejskie serwisy się wyłonią.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości