WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
gość

„Gra o tron 7” hitem HBO. W Polsce kontakt z serialem miało 1,2 mln osób, w USA finał zobaczyło 16 mln widzów

gość Śro Sie 30, 2017 2:20 am

kolejny sezon będzie miał jeszcze lepsze wyniki :)
Awatar użytkownika
Ela

Re: „Gra o tron 7” hitem HBO. W Polsce kontakt z serialem miało 1,2 mln osób, w USA finał zobaczyło 16 mln widzów

Ela Śro Sie 30, 2017 8:38 am

Wszystkie odcieki obejrzałam w HBO Go.
Awatar użytkownika
Romero

Re: „Gra o tron 7” hitem HBO. W Polsce kontakt z serialem miało 1,2 mln osób, w USA finał zobaczyło 16 mln widzów

Romero Śro Sie 30, 2017 11:51 am

Pierwszy raz obejrzalem sezon 7 by się przekonać czym się tak inni podniecają i uznaję,że to jest tak nudne jak Wspaniałe Stulecie,z tą różnicą,że efekty są o niebo lepsze. Wciąż tylko gadają i knują,raz na jakiś czas większą scen i znów tylko gadają. Nie ma to jak skuteczna reklama - Moda na sukces też miała sporą oglądalność i co z tego - nuuuuda !
Awatar użytkownika
Rychu

Rychu Śro Sie 30, 2017 3:01 pm

Najlepsze jest to, że zmieścili cały sezon w dwóch miesiącach. Bo mogli zacząć go tak nadawać, że leciałby przez 3 miesiące. Dlaczego mi się to spodobało, bo wykupienie w nc+ opcji HBO w lipcu powoduje naliczenie opłaty dopiero za sierpień. Tak więc za 25zł obejrzałem bez problemu cały sezon, bez piracenia, szukania, i w dobrej jakości. A jak byłem na wczasach to dwa odcinki obejrzałem w nc+ go.
Awatar użytkownika
Evelyne

Evelyne Nie Lip 04, 2021 6:08 pm

Alle heiben vollbusigen Kuken nur auf dieser Seite! Folgen Sie dem Link und werden es nicht bereuen!
https://donny.page.link/jofFSZ
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości