WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Joanna

Groźny trend na TikToku i Facebooku. Kobiecy chwalą się, że schudły dzięki lekowi na cukrzycę

Joanna Czw Sty 26, 2023 9:07 am

Przecież 3/4 dyrektorek marketingu to bierze! Nowy trend tez w branży, tak samo jak operacje bariatryczne i mówienie ze się nie robiło.
Awatar użytkownika
A.

Re: Groźny trend na TikToku i Facebooku. Kobiecy chwalą się, że schudły dzięki lekowi na cukrzycę

A. Czw Sty 26, 2023 10:31 am

To był mój lek, zanim zniknął z rynku przez modę. Jeśli ktoś chce go brać na odchudzanie, niech lepiej zapnie pasy - mdłości są gorsze niż na kacu i u mnie trwały ponad miesiąc zanim przywykłam. Have fun!
Awatar użytkownika
:-(

Re: Groźny trend na TikToku i Facebooku. Kobiety chwalą się, że schudły dzięki lekowi na cukrzycę

:-( Czw Sty 26, 2023 3:42 pm

Idiokracja. Niestety takie idiotki nie ponoszą później żadnych konsekwencji swoich głupich rad.
Awatar użytkownika
Charles Darwin

Re: Groźny trend na TikToku i Facebooku. Kobiety chwalą się, że schudły dzięki lekowi na cukrzycę

Charles Darwin Czw Sty 26, 2023 4:05 pm

Wracają powoli sprawdzone metody tradycyjne: do pieca na trzy zdrowaśki albo wypalanie znamion pogrzebaczem, żeby nie mieć raka. Tak trzymać, przyklaskuję z radością.
Awatar użytkownika
gosc

gosc Czw Sty 26, 2023 5:40 pm

zarabiaja firmy farmaceutyczne,jak zawsze.
Czy jest mowa ile z tych dziewczyn zapadlo nagle na zdrowiu,albo zeszlo ?
Jeszcze jedna metoda depopulacji zwlaszcza wsrod kobiet w wieku rozrodczym,tych sie trzeba pozbyc..
Awatar użytkownika
Marek

Marek Śro Lut 01, 2023 10:09 pm

Dowalić TikTokowi w UE 1 Mld € kary i tak do skutku.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość