WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Marcin

Grupa Cyfrowy Polsat z wyższym zyskiem. Mniej abonentów ma więcej usług, o 24 proc. mniej numerów na kartę

Marcin Czw Maj 11, 2017 10:50 am

Wyniki kosztem pracowników, 50% jak nie więcej robi w polsacie na śmieciówkach.
Awatar użytkownika
DW

Re: Grupa Cyfrowy Polsat z wyższym zyskiem. Mniej abonentów ma więcej usług, o 24 proc. mniej numerów na kartę

DW Czw Maj 11, 2017 11:04 am

Drętwe reklamy z Wilczakiem i Brodzik, skutecznie zniechęcają mnie do poznania oferty CP. Myślę, że tych osób jest więcej. Reklamujcie się kreatywniej lub wcale. Na jedno wychodzi.
Awatar użytkownika
kiedy zasięg w Ojcowie????

Re: Grupa Cyfrowy Polsat z wyższym zyskiem. Mniej abonentów ma więcej usług, o 24 proc. mniej numerów na kartę

kiedy zasięg w Ojcowie???? Czw Maj 11, 2017 7:47 pm

Kiedy zasięg sieci Plus w Ojcowskim Parku Narodowym???? Jesteście JEDYNYM operatorem z usług którego nie można korzystać w tej lokalizacji.
Awatar użytkownika
byłem w Plusie

byłem w Plusie Czw Maj 11, 2017 7:58 pm

"kiedy zasięg w Ojcowie????" napisał(a): Kiedy zasięg sieci Plus w Ojcowskim Parku Narodowym???? Jesteście JEDYNYM operatorem z usług którego nie można korzystać w tej lokalizacji.

Daj sobie spokój z Plusem. Ta sieć to moze była i dobra wcześniej kiedy nie było Networks, teraz ich zasięg pozostawia wiele do życzenia. Mieszkam w Krakowie do Ojcowa na rowerze jeżdżę w sezonie, dawno się przeniosłem do innej sieci (tej na T...) a znajomi tej fioletowej. Śmiali sie ze mnie ze zasięg miałem tylko na parkingu na górce, jak w początkach telefonii komórkowej.
Awatar użytkownika
Janek

Janek Pią Maj 12, 2017 5:43 pm

Ja tam z Plusem problemów nie mam żadnych. Bardzo dobra sieć, a i przy killku usługach koszty bardzo nieduże.
Awatar użytkownika
Dominik

Dominik Pon Maj 15, 2017 11:49 pm

Cóż, Polsatowi bardzo się opłaca ten smart dom - bo chyba to oznacza to, że jest więcej sprzedanych usług. Zwłaszcza że klientom to się opłaca.
Awatar użytkownika
Maciek

Maciek Wto Maj 16, 2017 11:29 am

Ja też nie mam problemów z zasięgiem ani telefonu ani Internetu. Gdzie nie jestem - góry, jeziora, morze - zasięg jest - nawet jak wezmę Internet mobilny to też nie narzekam na zasięg - nie wiem o czym piszecie.
A finansowo też mi się opłaca.
Awatar użytkownika
Wiktor

Wiktor Śro Maj 24, 2017 2:46 pm

Dokładnie, u Plusa wszystko działa ok. Nie przez przypadek obsługują TOPR czy WOPR - gdyby nie mieli najlepszego zasięgu, to nie miałoby to sensu.
Awatar użytkownika
O=I co?

O=I co? Wto Cze 20, 2017 3:11 pm

Plus obsługuje polską armię, więc nie jest taki zły, a nawet musi być dobry. Do tej pory armia miała komórki w Plusie z przerwą na T-Mobile, który jest niemiecki.
Awatar użytkownika
grappp

grappp Wto Cze 20, 2017 3:30 pm

jeśli chodzi o zasięg to Plusowi nie ma co zarzucać. Jedyny minus moim zdaniem jest taki, że mają ubogą ofertę
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: admin oraz 18 gości