WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Nieżyt żołądka

Re: Hanna Lis nie wróci do newsów i publicystyki. „Ostateczny rozwód po 24 latach”

Nieżyt żołądka Pią Sie 12, 2016 6:49 am

Pani Hanno, polityka w polskim wydaniu zawsze była taka i nie ma na to rady, po prostu tak jest. Genius loci. Zwolniono Panią za bycie żoną Tomasza Lisa i za metrykę. Nie dorabiajmy fałszywej historii do tego. Po co ? Powodzenia w nowej roli przybocznej znanego dziennkarza. i Tyle. :-)
Awatar użytkownika
Kodeksu

Re: Hanna Lis nie wróci do newsów i publicystyki. „Ostateczny rozwód po 24 latach”

Kodeksu Pią Sie 12, 2016 7:58 am

Ja też sobie kiedyś obiecywałam, że zrywam na stałe z rozrywką. Tylko że dzieci trzeba za coś posłać do dobrych szkół, bo te polskie to katastrofa.
Awatar użytkownika
Rockers

Rockers Pią Sie 12, 2016 8:36 am

Chyba Raczej to newsy i polityka nie chcą wracać do Hanny Lis?
Awatar użytkownika
B.O.

B.O. Pią Sie 12, 2016 10:24 am

Tytuł: "Ostateczny rozwód" w odniesieniu do "dziennikarki" Hanny Kedaj, Smoktunowicz, Lis itp. itd. - ma tutaj jednak znaczenie ironiczne.
Awatar użytkownika
Ems

Ems Pią Sie 12, 2016 11:55 am

W tej opowieści zabrakło informacji o przygodach Panny Hanny w naTemat.pl . Co tam sie zadziało ?:))
Awatar użytkownika
tosiek

tosiek Pią Sie 12, 2016 3:28 pm

TRzeba dodac że to hejt pis to oni jątrzą za pieniądze to oni są winni zaśmiecania internetu to ich sprawka tego wszystkiego co można nazwać cieńizna jak polsirver
Awatar użytkownika
Paweł

Paweł Pią Sie 12, 2016 7:14 pm

Szkoda ;)
Awatar użytkownika
R2D2

R2D2 Pią Sie 12, 2016 8:37 pm

Świat wstrzymał oddech, ludzie zastygli w milczeniu. Nic już nie będzie takie samo. Jej odejście, to Smoleńsk dla mediów. Zostaje tylko ból, gorzki smak w ustach i pytanie: jak wyjaśnić to dzieciom? I jak jej dzieci będą mówić o tym innym. Jestem, a raczej jesteśmy na dnie rozpaczy. Nikt i nigdy Jej nie zastąpi. Płaczcie niebiosa. Zaczyna padać deszcz...
Awatar użytkownika
conf

conf Nie Sie 14, 2016 2:27 pm

@up dzieki za zwrócenie uwagi na moje posty. Widzisz, ktoś wam lewaczkom zw wawy musi wytłumaczyć że polaków g..no obchodzą wasze opinie i decyzje. Wasze pojmowanie rbzeczywistosci jako teczowa- różową kraine wewnatrz tylka jakiegoś jednorozca z bajki, jest nie tylko idiotyczne ale i grozne dla wszystkich- dowody masz co tydzień na zach europy;) świat się rozpada na naszych oczach a dla was jedyny problem i własne zdanie, to jakie latte sobie zamówić:)
Awatar użytkownika
Slabe belkot konserwy

Slabe belkot konserwy Pon Sie 15, 2016 8:45 am

"conf" napisał(a): @up dzieki za zwrócenie uwagi na moje posty. Widzisz, ktoś wam lewaczkom zw wawy musi wytłumaczyć że polaków g..no obchodzą wasze opinie i decyzje. Wasze pojmowanie rbzeczywistosci jako teczowa- różową kraine wewnatrz tylka jakiegoś jednorozca z bajki, jest nie tylko idiotyczne ale i grozne dla wszystkich- dowody masz co tydzień na zach europy;) świat się rozpada na naszych oczach a dla was jedyny problem i własne zdanie, to jakie latte sobie zamówić:)

No i tym postem dowiodles, ze nie masz pojecia. Masz jakis wyimaginowany obraz, jak ludzie żyją w duzych miastach, ale watpie, ze kiedykolwiek tam byles i z nimi rozmawiales. Słabe to.
Awatar użytkownika
conf

conf Pon Sie 15, 2016 5:44 pm

@up a swoją odp udowadniasz dalej swoją arogancję. Nie mam nic do mieszkancow miast, jestem jednym z nich i uważam ze nawet warszawiacy są w porzadku.;) Ja odnoszę się do buractwa zwanego potocznie warszafka, ktora istnieje w kazdym mieście. Nowoczesnego lewaka, ktory gardzi zwyklym polakiem i jego zdaniem. Sam pracując w samorządzie, korpo czy firmach zblatowanych z władzą, niewiele rozumie z problemów dzisiejszego swiata, aprzewaznie poza swoją profesja ma elementarne braki w wyksztalceniu - przypadek nowoczesnego rysia tu pasuje jak ulał:)
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości