WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Jan

Re: Hipermarket sieci Carrefour w miejsce słynnego warszawskiego supermarketu

Jan Wto Sty 31, 2023 8:01 am

Czy to nie pachnie korupcjaaaa?
Awatar użytkownika
Jj

Jj Wto Sty 31, 2023 8:02 am

Wiadomo, jak sklep jest Polskiii to cicho, ale jak zagraniczny, to trzeba promowac. Jak za zaborow Pan musi byc spoza kraju.
Awatar użytkownika
lokals

lokals Wto Sty 31, 2023 8:55 am

Ja to bym sie chcial dowiedziec, kiedy ten sklep sie otworzy, ale w artykule nic o tym nie ma. Bez Supersamu w okolicy zostaly same Zabki
Awatar użytkownika
michael112

michael112 Wto Sty 31, 2023 9:18 am

Nieco bez sensu. Inny Carrefour jest całkiem niedaleko, przy Puławskiej naprzeciwko ul. Narbutta, tam gdzie zaczynają się utrudnienia w zw. z tramwajem do Wilanowa. Natomiast daleko jest do Biedronki (najbliższa - Dolna/Sobieskiego i Puławska/Żywnego), nie mówiąc już o Lidlu (najbliższy pod GalMokiem).
Awatar użytkownika
French dog

French dog Wto Sty 31, 2023 1:54 pm

Czyli od teraz w Placu Unii będzie walić rybą jak w Arkadii.
Awatar użytkownika
Buggi

Buggi Wto Sty 31, 2023 3:43 pm

"Jan" napisał(a): Czy to nie pachnie korupcjaaaa?

Ale kto miałby kogo korumpować?
Awatar użytkownika
Buggi

Buggi Wto Sty 31, 2023 3:44 pm

"Jj" napisał(a): Wiadomo, jak sklep jest Polskiii to cicho, ale jak zagraniczny, to trzeba promowac. Jak za zaborow Pan musi byc spoza kraju.

Supersam stał tam 60 lat, o czym mieli pisać artykuły?
Awatar użytkownika
Onyx

Onyx Śro Lut 01, 2023 3:46 pm

Bzdury. Rzekome biura na pierwszym piętrze, gdzie kiedyś były sklepy, nigdy nie zostały oddane do użytku. Od prawie dwóch lat całą tą przestrzeń stoi niezagospodarowana, nie przynosi dochodu, innym podnosi się czynsz, aby zrekompensować straty. Ot, cała tajemnica.
Awatar użytkownika
Anon

Anon Śro Lut 01, 2023 9:42 pm

Lubiłem zakupy tam w supersamie do czasu kiedy zrobili parking platny. Wczesniej do godziny byl darmowy, pozniej niby tez ale trzeba chodzic po prosbie do jakiejs pani i pokazywac paragon, ze sie zrobilo zakupy.za 50 pln. Co za wies. Ja nie zbieram paragonow a tu na dodatek jeszcze trzeba stac w kolejce z siatami do pani aby sobie obejrzala moje zakupy. Nie jestem sam znam wiecej osob co przez to zrezygnowaly z zakupow tam.
Awatar użytkownika
tuk

tuk Śro Lut 01, 2023 10:53 pm

"Anon" napisał(a): Lubiłem zakupy tam w supersamie do czasu kiedy zrobili parking platny. Wczesniej do godziny byl darmowy, pozniej niby tez ale trzeba chodzic po prosbie do jakiejs pani i pokazywac paragon, ze sie zrobilo zakupy.za 50 pln. Co za wies. Ja nie zbieram paragonow a tu na dodatek jeszcze trzeba stac w kolejce z siatami do pani aby sobie obejrzala moje zakupy. Nie jestem sam znam wiecej osob co przez to zrezygnowaly z zakupow tam.
Nie zakupy, a paragon: wystarczyło samą kwotę pokazać. Stoisko było tuż przy zjeździe na parking, a kolejek doń praktycznie żadnych. Bujać to my, ale nie nas.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości