WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Waidmanns

Historyczna okładka "Sports Illustrated" z modelką w hidżabie i burkini

Waidmanns Czw Maj 02, 2019 8:49 am

Historyczna i udana.Halima Aden pieknie sie prezentuje.To odwazna dziewczyna ktora nie boi sie spelniac swoich marzen.Bravo!
Awatar użytkownika
hehe

Re: Historyczna okładka "Sports Illustrated" z modelką w hidżabie i burkini

hehe Czw Maj 02, 2019 10:15 am

pogratulować wyżyn sprzedaży.......... od dołu tak jak wcześniejsze tego typu akcje...
Awatar użytkownika
Adrian D.

Adrian D. Czw Maj 02, 2019 10:26 am

Ta sesja udowadnia jedynie, że w wyścigu poprawności politycznej może wziąć udział każdy, kto ma wystarczająco dużo wody we łbie.
Brudnej wody.
Awatar użytkownika
Xyz

Xyz Czw Maj 02, 2019 9:15 pm

W tyn tempie podzielą niedługo los Twojego Weekendu.
Awatar użytkownika
witam

witam Pią Maj 03, 2019 10:23 am

"Waidmanns" napisał(a): Historyczna i udana.Halima Aden pieknie sie prezentuje.To odwazna dziewczyna ktora nie boi sie spelniac swoich marzen.Bravo!
Odważna, bo ktoś ją poprosił do zdjęcia w piance do nurkowania? Odważne, to są raczej te, co w hidżabie już nie chcą chodzić. Ale o nich zachód nie chce słyszeć. Zachodnie feministki udają, że ich nie znają.
Awatar użytkownika
Waidmanns

Waidmanns Pią Maj 03, 2019 12:26 pm

Odwazna,bo nie boi sie byc soba.Nie daje sie zmieniac na sile.Kazdy ma prawo do swojej wiary lub niewiary.Sam jestem ateista,ale szanuje religijnosc innych.Oczywiscie pod warunkiem jesli nie zamienia sie w fanatyzm.A sesja zdjeciowa podoba mi sie,widze na niej szczesliwa,promiennie usmiechnieta dziewczyne.
Awatar użytkownika
Abu

Abu Sob Maj 04, 2019 2:13 am

a dlaczego ma twarz odkrytą? przecież to skandal i brak skromności
Awatar użytkownika
Normalny

Normalny Nie Maj 05, 2019 6:27 pm

Tragedia.
Awatar użytkownika
jjm

jjm Pon Maj 06, 2019 9:06 am

"Waidmanns" napisał(a): Odwazna,bo nie boi sie byc soba.Nie daje sie zmieniac na sile.Kazdy ma prawo do swojej wiary lub niewiary.Sam jestem ateista,ale szanuje religijnosc innych.Oczywiscie pod warunkiem jesli nie zamienia sie w fanatyzm.A sesja zdjeciowa podoba mi sie,widze na niej szczesliwa,promiennie usmiechnieta dziewczyne.

Odważna bo w wolnym kraju robi co chce?
Awatar użytkownika
Waidmanns

Waidmanns Pon Maj 06, 2019 10:32 am

Zrobila kariere bedac soba,muzulmanka.Mogla przeciez stac sie jak zachodnie modelki a jednak nie chciala.Dla mnie to niezwykle,jej historia mnie zaciekawila.Podoba mi sie roznorodnosc i tyle.Uwazam,ze gdybysmy wszyscy byli tacy sami to swiat bylby nudny.
Awatar użytkownika
Arturro

Arturro Pon Maj 06, 2019 12:57 pm

"Waidmanns" napisał(a): Odwazna,bo nie boi sie byc soba.Nie daje sie zmieniac na sile.Kazdy ma prawo do swojej wiary lub niewiary.Sam jestem ateista,ale szanuje religijnosc innych.Oczywiscie pod warunkiem jesli nie zamienia sie w fanatyzm.A sesja zdjeciowa podoba mi sie,widze na niej szczesliwa,promiennie usmiechnieta dziewczyne.

Całkiem niedawno pewna piosenkarka została skazana na więzienie, bo w teledysku flirtowała z mężczyznami. W swoim własnym teledysku.

Jeśli ktoś wierzy, że ta pani wystąpiła w w burkini z własnej nieprzymuszonej woli i jest szczęśliwa, że tak się ubiera, jest niespełna rozumu.
To jest strach wdrukowywany do głów od maleńkości i świadomość, że złamanie zasad, niezależnie od tego gdzie mieszkasz, może się skończyć ukamieniowaniem przez obcych ludzi, którym, jak piszesz, powinno być obojętne co ubierasz. A jednak nie jest.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości