WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Public Relations

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Brawo WP

Igor Janke z zarzutem ws. współpracy z GetBackiem. "Jestem ofiarą tej afery"

Brawo WP Wto Lis 03, 2020 9:28 am

Nie bali się puścić tego tekstu!
Awatar użytkownika
Adriano

Re: Igor Janke z zarzutem ws. współpracy z GetBackiem. "Jestem ofiarą tej afery"

Adriano Wto Lis 03, 2020 9:29 am

Najprostsza metoda na zniszczenie ludzi w XXI wieku i w kraju PiS to postawić im zarzuty. Zarzuty można postawić dosłownie każdemu. A czy będą one choć trochę prawdziwe? To już inna kwestia..
Awatar użytkownika
Morti606

Re: Igor Janke z zarzutem ws. współpracy z GetBackiem. "Jestem ofiarą tej afery"

Morti606 Wto Lis 03, 2020 9:40 am

Skoro ponad 2 lata temu po przesłuchaniach Pana Igora Janke wszystko było OK to oni teraz się budzą? O co chodzi w tym chorym kraju.
Awatar użytkownika
misza

misza Wto Lis 03, 2020 10:22 am

No cóż, sprawa ciekawa, zdania stron odmienne. Zobaczymy, jak to się rozwinie. Sądzę, że Janke jest inteligentnym człowiekiem i nie pchał by się w taki chlew.
Awatar użytkownika
wujek

wujek Wto Lis 03, 2020 10:38 am

"misza" napisał(a): No cóż, sprawa ciekawa, zdania stron odmienne. Zobaczymy, jak to się rozwinie. Sądzę, że Janke jest inteligentnym człowiekiem i nie pchał by się w taki chlew.

Mega inteligenty. Jak Giertych. Model pracy bardzo wątpliwy moralnie i etycznie. Plan dnia tych panów:
1. Rano biznes, doradzanie, duża kasa, ze źródeł często trudnych do dokumentacji.
2. Po 13:00 epicka walka o wolność, od prawej do lewej, jako dziennikarz lub adwokat.
3. Wieczorem wizyta w mediach, od prawej do lewej + wylanie trochę teorii i pomyj na konkurencję polityczną.

I tak codziennie. Do czasu aż prokurator z powodów wymienionych w punkcie 3. nie zainteresuje się punktem 1.
Awatar użytkownika
Tygrysek

Tygrysek Wto Lis 03, 2020 11:27 am

Odbieram to jako sygnał dla agencji: wiedzcie, że my wiemy. Aresztowanie szefa mogłoby sporo przyćmić:)
Awatar użytkownika
Ciekawe...

Ciekawe... Wto Lis 03, 2020 11:37 am

CO NA TO SAPR??
Awatar użytkownika
Były pracownik PoP

Były pracownik PoP Wto Lis 03, 2020 11:44 am

Właśnie powstała nowa organizacja btanżowa SAPR, która na sztandarach wymalowała sobie etykę. Członkiem założycielem tej organizacji jest R4S, które z etyczną grą rynkową delikatnie mówiąc nie jest dobrze zaznajomione. Teraz mamy dowód, partner agencji ma prokuratorskei zarzuty. Co na to zarząd SAPR? Słuchamy...
Awatar użytkownika
no ale

no ale Wto Lis 03, 2020 11:47 am

"misza" napisał(a): No cóż, sprawa ciekawa, zdania stron odmienne. Zobaczymy, jak to się rozwinie. Sądzę, że Janke jest inteligentnym człowiekiem i nie pchał by się w taki chlew.

pecunia non olet...
Awatar użytkownika
Błąd, Dżejms Błąd

Błąd, Dżejms Błąd Wto Lis 03, 2020 12:36 pm

Wróbelki ćwierkają na mieście, że kolejni dziennikarze są w kolejce do zatrzymania... ;-) Np. taki jeden z nazwiskiem na "R"...
Awatar użytkownika
jejejeje

jejejeje Wto Lis 03, 2020 4:21 pm

No nareszcie. Wiedziałem, że prawda zacznie wychodzić na jaw, ale zdumienie, że to PiS wyznawcę PiS-u uwalił.
Wróć do Public Relations

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości