WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Inne tematy

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Ebenezer

Jan Pawlicki zrezygnował z pracy w Telewizji Republika

Ebenezer Śro Kwi 29, 2015 1:10 am

Coś złego dzieje się w Republice od dawna. Obcięto program kulturalny, zniknął program muzyczny, a debaty stały się skrajnie jednostronne. Z ciekawej niezależnej stacji telewizyjnej gdzie przedstawicielstwo miały różne nurty tzw szeroko pojętej prawicy i środowisk niepodległościowych, pomału robi się proukraińska tuba GaPola. Jak jeszcze odejdzie Gociek i Ziemkiewicz to będzie koniec tej stacji.
Awatar użytkownika
Majkel

Re: Jan Pawlicki zrezygnował z pracy w Telewizji Republika

Majkel Śro Kwi 29, 2015 1:21 am

Fratria powinna jakaś porządną telewizję uruchomić. Sorry, ale Republika jednak mnie zawiodła. Niedawno co włączyłem o 10 rano, to na żywo łączenie się z Ukrainą i co tam na Ukrainie i tak godzinę albo i dłużej. Same jakieś poważne nudne tematy. Nie ma żadnego fajnego programu rozrywkowego, satyrycznego żeby się posmiac z polityków. Blogosfera, najfajniejszy program, a trwa ma 5 minut :(
Awatar użytkownika
Majkel

Majkel Śro Kwi 29, 2015 1:21 am

Fratria powinna jakaś porządną telewizję uruchomić. Sorry, ale Republika jednak mnie zawiodła. Niedawno co włączyłem o 10 rano, to na żywo łączenie się z Ukrainą i co tam na Ukrainie i tak godzinę albo i dłużej. Same jakieś poważne nudne tematy. Nie ma żadnego fajnego programu rozrywkowego, satyrycznego żeby się posmiac z polityków. Blogosfera, najfajniejszy program, a trwa ma 5 minut :(
Awatar użytkownika
gjhk

gjhk Śro Kwi 29, 2015 1:26 am

Szkoda, bo to jeden z lepszych dziennikarzy w Republice jak nie najlepszy.
Awatar użytkownika
Twój nick

Twój nick Śro Kwi 29, 2015 7:26 am

Amerykanie kupili sobie TVN, więc TV Republika im już niepotrzebna.
Awatar użytkownika
sd

sd Śro Kwi 29, 2015 7:44 am

jego jeszcze lubiłam, wydawał się być przynajmniej "neutralny"; ta stacja od czasu przejęcia wodzostwa przez Terlikowskiego stała się nieoglądalna
Awatar użytkownika
Ela

Ela Śro Kwi 29, 2015 7:46 am

Ten stopniowy upadek Republiki a właściwie niemożność przekształcenia się w coś solidnego i dobrego jest bardzo charakterystyczny dla mediów "prawicowych".Demokracja umożliwiła powstanie tylu "prawicowych" gazet,telewizji,stacji radiowych i jeszcze jest sieć...I co?Nie dają sobie rady,bo ktoś im to uniemożliwia???
Sami się kłócą,odchodzą,zakładają nowe tytuły i pchają się do mediów "oficjalnych" na doradców i alfy i omegi.Nie mają czym zaimponować.Lepiej stać w opozycji i opluwać...
Awatar użytkownika
Inna

Inna Śro Kwi 29, 2015 8:13 am

Szkoda. Mniej Gazety Polskiej błagam.
Awatar użytkownika
rafał

rafał Śro Kwi 29, 2015 10:41 am

To na prawdę końcówka tej stacji. W sytuacji tego bankructwa ratunkiem dla niej może być tylko bycie szczekaczką PiSu i oparcie się o datki przeciwników politycznych PO, co dla istoty tego medium i tak jest śmiertelne, choć patrząc na rządy PO może i słuszne.
Awatar użytkownika
stach

stach Śro Kwi 29, 2015 10:43 am

to dokad teraz panie Pawlicki? TVP czy TVN? widzi, ze stacja sie sypie, to rezygnuje
Awatar użytkownika
ja

ja Śro Kwi 29, 2015 12:10 pm

Republika już nie fika. Terlikowski gorszy od Rydzyka.
Taki telewizyjny los katolika. Spalą się chrześcijany,
gdy komornik do studia zapuka. A trza było za Chrystusem iść,
obiektywizm i dobro głosić i do rozmowy innych gości zaprosić.
A szatany wyprosić, te zajadłe, te kłamliwe, te co od prawdy się odwracają, bo nie Chrystusa, a prezesa kochają i w pisie zbawienie
postrzegają.
Awatar użytkownika
Angela

Angela Śro Kwi 29, 2015 4:24 pm

Przeczytał, że Inspekcja Pracy nie wykryła molestowania w tvnie więc rzucił wszystko i poleciał aplikować na szefa faktów
Awatar użytkownika
pan

pan Śro Kwi 29, 2015 5:06 pm

Fratria kupi Republikę i tak się to skończy.
Awatar użytkownika
just

just Śro Kwi 29, 2015 6:16 pm

Szkoda, jeden z najlepszych w tej stacji. Ale i tak będę oglądać, bo nie ma wyboru.
Awatar użytkownika
hip

hip Śro Kwi 29, 2015 7:15 pm

Ta stacja ledwo zipie żadnych ciekawych programów już dawno powinna nie nadawać ciekaw jestem z kąd pochodzą pieniądze na te programy i uposażenia.
Wróć do Inne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości