WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
ada

Janda, Mann i Dereszowska reklamują mrożonki Proste Historie od Iglotexu (wideo)

ada Czw Sty 07, 2016 3:41 pm

iglotex! jeden wielki syf! pierogi surowe mimo gotowania, uszka rozpadają się błyskawicznie , mimo ścisłego przestrzegania zaleceń....gdyby ci państwo zechcieli kupić w normalnym sklepie i spróbować ich wyrobow a nie tylko te posunięte przez jakiegoś cwaniaka, nie odważyliby się reklamować takiego chlamu...no chyba....że kasa łagodzi wszelkie dylematy moralne. Ale krystyna Janda..........NIE! Upadek! Widze ja z perfumami w tle .
Awatar użytkownika
naming

Re: Janda, Mann i Dereszowska reklamują mrożonki Proste Historie od Iglotexu (wideo)

naming Czw Sty 07, 2016 6:01 pm

Idiotyzm roku z dziedzinie nazwa produktu.
Proste historie - na pewno fantastycznie kojarzą się z mrożonkami. Na pewno tak można nazwać kampanię, ale nie produkt. Od nazewnictwa są specjaliści, którzy takiego szajsu nie sprzedadzą tak dużej firmie.
Awatar użytkownika
Kajka

Re: Janda, Mann i Dereszowska reklamują mrożonki Proste Historie od Iglotexu (wideo)

Kajka Czw Sty 07, 2016 9:59 pm

Ja też widzę Jandę raczej w towarzystwie perfum i kosmetyków, ale nie dramatyzujmy . Gwiazdy na całym świecie biorą udział w reklamach,a jeśli dzięki temu, że wzięła udział w tej reklamie będę mogła nadal chodzić do jej teatru, to jestem za. Jest odważna i tyle . i super
Awatar użytkownika
ewela

ewela Sob Sty 09, 2016 1:53 pm

Mnie się reklamy podobają, są w domowym klimacie... nie ma się czego wstydzić, każdy z nas korzysta z mrożonek. Co prawda mrożonych pierogów nie lubię żadnych, ale warzywa na patelnie mają dobre bo duże kawałki a nie drobne śmieci i ścinki jak w innych znanych markach!
Awatar użytkownika
Editt

Editt Sob Sty 09, 2016 1:56 pm

Właśnie przeczytałam w gazecie, że p. Janda otrzymała za tę reklamę 200tyś.zł.
Pozostałe dwie osoby pewnie też. Toż ja tych produktów zapewne nie kupię.
Awatar użytkownika
julia71

julia71 Sob Paź 01, 2016 8:21 am

Dziwię się Panu Manowi, że zareklamował swoim nazwiskiem coś tak wstrętnego. Kupiłam pierogi z jagodami i nigdy czegoś podobnie wstrętnego nie jadłam! Pierogi surowe pomimo gotowania wg. przepisu a informacja o cienkim delikatnym cieście jest kpiną bo trudno nazwać to nawet żartem.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości