WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
anna-maria

Jarosław Kurski: subskrypcje dają „Gazecie Wyborczej” niezależność, psychosoma po porażce Trzaskowskiego

anna-maria Śro Sie 05, 2020 6:24 am

Jeśli jest aż tak dobrze to dlaczego jest aż tak źle ?
Awatar użytkownika
knaga rafalali

Re: Jarosław Kurski: subskrypcje dają „Gazecie Wyborczej” niezależność, psychosoma po porażce Trzaskowskiego

knaga rafalali Śro Sie 05, 2020 6:34 am

"Działania obozu rządzącego wobec części mediów Jarosław Kurski określił jako „zakładanie torby plastikowej na łeb i duszenie zawodnika”. - To się próbuje z Agorą już od dawna, oni chcą nas udusić - stwierdził. Zwrócił uwagę, że państwowe spółki i instytucje dużo wydają na promocję w mediach prawicowych, natomiast w ogóle nie reklamują się w „Gazecie Wyborczej” ......... nagle się urwało koryto i od razu nazywa się to "duszeniem" plastikową torbą ?
Awatar użytkownika
Łoren z Buffetu

Re: Jarosław Kurski: subskrypcje dają „Gazecie Wyborczej” niezależność, psychosoma po porażce Trzaskowskiego

Łoren z Buffetu Śro Sie 05, 2020 6:43 am

Panie Jarosławie, albo robimy gazetę, albo politykę. Pana braciak "Wieczny prezes TVP przynajmniej nie udaje, że nie jest politykiem
A w tym zdaniu jest błąd, który już poprawiłem
"Tworzymy własny model biznesowy oparty JUŻ nie na reklamach ze spółek Skarbu Państwa, tylko na subskrybentach cyfrowych"
Awatar użytkownika
trochę Nauki

trochę Nauki Śro Sie 05, 2020 6:59 am

Media Kominformu mają przecież zawsze wsparcie z zagranicy.
Awatar użytkownika
Dla mnie super

Dla mnie super Śro Sie 05, 2020 6:59 am

Popieram i podpisuje się dwoma rekami - dziennikarze są od patrzenia władzy na ręce - każdej władzy. GW zawsze miała przechlapane, dlatego nie to, że lubię, ale czytam i prenemeruje.
Awatar użytkownika
Xyz

Xyz Śro Sie 05, 2020 7:18 am

Czyli sami ciągnęli kasę z Państwa a gdy dostaje ktoś inny to nagle larum?
Awatar użytkownika
Badacz

Badacz Śro Sie 05, 2020 7:21 am

„To ich prezydent, dziękuje za zaproszenie którego nie dostałem” czy to już obłęd? Są chyba jakieś granice działania w opozycji, chłopie nie jesteś na wojnie żeby tu partyzantkę uprawiać.
Awatar użytkownika
by rzyo sie lepij

by rzyo sie lepij Śro Sie 05, 2020 8:39 am

Panie kurski przez 25 lat każde najmniejsze ogłoszenie szło przez agorę, dziesiątki tysięcy gazet było prenumerowanych lała wam się kasa nie strumieniami a wodospadami i już wystarczy ja nie chcę was.
Awatar użytkownika
Pilot_pirx

Pilot_pirx Śro Sie 05, 2020 9:22 am

Miło się to czytało.
.
Awatar użytkownika
me

me Śro Sie 05, 2020 9:31 am

A ile tych subskrypcji to samorząd i podmioty mu podległe? Tak czy siak żyjecie z państwa, tylko pieniądze są inaczej dystrybuowane. i ta Wasza niezależność 😁
Awatar użytkownika
Adrian

Adrian Śro Sie 05, 2020 9:35 am

"Gazeta Wyborcza" to dar niebios dla PiS. Żadna inna redakcja tak bardzo nie szkodzi opozycji.
Awatar użytkownika
na pohybel GW

na pohybel GW Śro Sie 05, 2020 10:04 am

Ale kasiorka na milion bezpłatnych egzemplarzy paszkwilu na PAD to była...? Na to wam nie było szkoda pieniędzy...
Awatar użytkownika
Kuba

Kuba Śro Sie 05, 2020 10:06 am

U Kurskich naginanie rzeczywistości jest w genach - załóż w Niemczech lub we Francji gazetę z obcym kapitałem. Prawnie możesz, ale zobaczymy jak długo przeżyjesz z tym biznesem.
Awatar użytkownika
JJ

JJ Śro Sie 05, 2020 10:19 am

Jarku nie płacz...
Awatar użytkownika
Niestety

Niestety Śro Sie 05, 2020 10:25 am

Niestety to jest chyba najbardziej partyjna gazeta w Polsce... i ten smród będzie się za nimi ciagnał. Jaka to niezależna gazeta?
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości