WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Paweł

Jerzy Owsiak odszedł z Trójki w proteście przeciw zmianom w stacji (wideo)

Paweł Czw Cze 09, 2016 4:18 am

Szkoda, ale rozumiem jego decyzję. Szkoda o tyle, że kto słuchał jego audycji w Trójce ten wie, że przekaz tam zawarty był optymistyczny, pokojowy i zachęcał do pozytywnych działań. Fajny był też jego sposób prowadzenia i realizacja audycji - dynamiczna i niespotykana ani w Trójce ani nigdzie indziej.

Rozumiem i nie dziwię się odejściu. Trudno udawać, że nic się nie stało, gdy zwalniani są ludzie, których zna i szanuje od lat. Zresztą i tak by go wywalili w pewnym momencie, bo Owsiak uwiera obecnej ekipie. Jakoś to będzie, Jurek miał już przerwę w Trójce, liczę że i to będzie tylko przerwa.
Awatar użytkownika
Janusz I

Re: Jerzy Owsiak odszedł z Trójki w proteście przeciw zmianom w stacji (wideo)

Janusz I Czw Cze 09, 2016 6:49 am

Brawo Trójka!
Awatar użytkownika
Maciej konserwatywny

Maciej konserwatywny Czw Cze 09, 2016 6:49 am

Jupi, co za świetna wiadomość!!!! :D :D :D Bardzo się cieszę, że Jerzego Owsiaka już w Polskim Radiu nie będzie. Jestem za tym, żeby trochę Trójkę przewietrzyć i zaprowadzić w niej porządek, zmieniając ją w prawdziwą narodową stację, a tu proszę - najmniej pasujący do mediów narodowych Jerzy Owsiak SAM ODCHODZI! :D Nawet nie trzeba było go siłą wywietrzać. :) Ale pięknie!
Awatar użytkownika
Jarek

Jarek Czw Cze 09, 2016 7:35 am

A ludzie mają w doopie to co gada Owsiak i jemu podobni. Trójka pod rządami dobrej zmiany ma najlepszą słuchalność w swojej historii 😀
Awatar użytkownika
mof

mof Czw Cze 09, 2016 7:59 am

Jak co dzień oficer budzący się o 7 ruszył ze swoją falą komentarzy pod różnymi nickami. Chyba ma płacone od posta.
Awatar użytkownika
Józef Wissarionowicz

Józef Wissarionowicz Czw Cze 09, 2016 8:26 am

"Maciej konserwatywny" napisał(a): Jupi, co za świetna wiadomość!!!! Bardzo się cieszę, że Jerzego Owsiaka już w Polskim Radiu nie będzie. Jestem za tym, żeby trochę Trójkę przewietrzyć i zaprowadzić w niej porządek, zmieniając ją w prawdziwą narodową stację, a tu proszę - najmniej pasujący do mediów narodowych Jerzy Owsiak SAM ODCHODZI! Nawet nie trzeba było go siłą wywietrzać. Ale pięknie!

Jakież ciężkie trzeba mieć frustracje, że karmić się tak nędznymi prowokacjami. Smutne to i żałosne jednocześnie.
Awatar użytkownika
Maciej konserwatywny

Maciej konserwatywny Czw Cze 09, 2016 8:34 am

Jakimi prowokacjami, ja się naprawdę cieszę i wolno mi. :D Lewica to jest wyjątkowo obleśna, wyjątkowo ohydna i wyjątkowo SZKODLIWA opcja polityczna. Nie ma w mediach narodowych miejsca dla osób, którym bliska jest ideologia lewicy :!:

Ja jestem konserwatystą, wyznaję tradycyjne wartości. Jerzy Owsiak ze swoim Woodstockiem i lansowaniem na antenie Trójki tego festiwalu zniesmaczał mnie jak mało kto! :x Cieszę się, że go więcej nie będzie. A Trójki może będzie się dało wreszcie posłuchać...
Awatar użytkownika
siema!

siema! Czw Cze 09, 2016 8:46 am

To nie Jerzy. To Jurek!
Awatar użytkownika
:-)

:-) Czw Cze 09, 2016 8:49 am

Kurcze, ale on jest nietolerancyjny! Wprowadzili kogoś z "Frondy" i już mu tolerancji nie starczyło, uwiera mu ten ktoś tak, że aż nie może pracować z nim w jednym miejscu.

To powszechna zasada, że najgłośniej wołający o tolerancję są najbardziej nietolerancyjni, a najwięksi obrońcy demokracji nie szanują jej reguł.
Awatar użytkownika
normals

normals Czw Cze 09, 2016 8:53 am

Panie Jurku, dzięki za wszystko. I wielki szacun. Także za decyzję, bo jak ktoś jest blisko szamba, to choćby najbardziej się starał i tak nim będzie śmierdział. Na szczęście są rzeczy, które będą trwały do końca świata (i jeden dzień dłużej).
Awatar użytkownika
rozbawiony socjalistami z piSS

rozbawiony socjalistami z piSS Czw Cze 09, 2016 8:56 am

"Maciej konserwatywny" napisał(a): Jupi, co za świetna wiadomość!!!! Bardzo się cieszę, że Jerzego Owsiaka już w Polskim Radiu nie będzie. Jestem za tym, żeby trochę Trójkę przewietrzyć i zaprowadzić w niej porządek, zmieniając ją w prawdziwą narodową stację, a tu proszę - najmniej pasujący do mediów narodowych Jerzy Owsiak SAM ODCHODZI! Nawet nie trzeba było go siłą wywietrzać. Ale pięknie!

Z konserwatyzmu to masz chyba tylko ...konserwy w lodówce :D
Awatar użytkownika
@Maciej

@Maciej Czw Cze 09, 2016 9:24 am

"Maciej konserwatywny" napisał(a): Jakimi prowokacjami, ja się naprawdę cieszę i wolno mi. Lewica to jest wyjątkowo obleśna, wyjątkowo ohydna i wyjątkowo SZKODLIWA opcja polityczna. Nie ma w mediach narodowych miejsca dla osób, którym bliska jest ideologia lewicy

Ja jestem konserwatystą, wyznaję tradycyjne wartości. Jerzy Owsiak ze swoim Woodstockiem i lansowaniem na antenie Trójki tego festiwalu zniesmaczał mnie jak mało kto! Cieszę się, że go więcej nie będzie. A Trójki może będzie się dało wreszcie posłuchać...

Macieju konserwatywny, jakie ty wyznajesz wartości, to już wielokrotnie dawałeś poznać. Oportunizm, konformizm i obskuranctwo. Krakowscy prawdziwi konserwatyści przewracają się w grobach.
To co ty propagujesz jest po prostu paskudne, bo lansuje paskudnego człowieka. Kto by, np, chciał mieć takiego za przyjaciela?
Awatar użytkownika
prawnik

prawnik Czw Cze 09, 2016 9:27 am

"geniusz PR" napisał(a): Owsiak no i co? Róbta co chceta, wiedział złamas że i tak go zwolnią, Semka mu się nie podoba, a Ty do to co, lewaku i przekręcie, won od wszystkiego co polskie! Teraz niech cię skarbówko rozliczy i do pierdla!

Polsko - katolicka miłość bliźniego się ulała? Pożyczę pieluchę do wytarcia jadu.

Moja żona na porodówce leżała na łóżku państwowym (musiałem jej przynieść karimatę, bo się zapadało), ale na szczęście po porodzie innej dziewczyny już na kupionym przez Owsiaka. Dziecko miało badany słuch na owsiakowym sprzęcie i leżało w inkubatorze ze stosownym serduszkiem.
Awatar użytkownika
@1951

@1951 Czw Cze 09, 2016 9:29 am

"1951" napisał(a): D Z I Ę K I !!!!!!! BOGU !!!

Dekalog.Drugie przykazanie!
BEZWSTYD idzie z Torunia!
Awatar użytkownika
Bob

Bob Czw Cze 09, 2016 9:59 am

Super żadnej straty brawo Trójka !!!!!!!!1
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości